Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kontorstole

Køb kontorstole af høj kvalitet og optimal siddekomfort til dit kontor 

Stolene i udvalget er af høj kvalitet og hjælper med at skåne din ryg, nakke og ben:

  • MALMSTOLEN – Dux sædet giver en markant behageligere dag på kontoret.
  • ROVO – Ergobalance, mere bevægelighed, Se video Prostole Youtube
  • KOHL –  Kohl Air Sæde, to luftpuder i sædet, bidrager til ergonomiske siddestillinger Se video Prostole Youtube.
  • Tlf. 71 74 10 14 Mail: info@prostole.dk
  • Showroom tæt på København

Viser alle 43 resultater

Stort udvalg af kontorstole som skaber et bedre kontormiljø 

Prostole sælger kontorstole af høj kvalitet, som aflaster dig i dit daglige arbejde på kontoret. Vi har et bredt udvalg, som dækker arbejdsmiljøet indretning og de ansattes forskellige kropsbygning, om du er overvægtig, har dårlig ryg, er høj eller lav kan du finde en som støtter dig. Vælg blandt markedets mest anerkendte stole fra Malmstolen, Interstuhl, Rovo og Kohl:

Dux Sæde
Kohl Air Seat
Ergobalance
Fjeder i sædet 
Mange justeringeringsfunktioner
Ryghøjde justering
Sæde dybde justering
Vægtregulering
Negativ sædetilt
Lændestøtte justering
Sædehøjde justering
Justerbare armlæn
Justerbare nakkestøtte

Det kan være svært at vælge og bruge en kontorstol korrekt, en god kontorstol har mange funktioner. Vi yder derfor personlig rådgivning både med valget af den rette stol og efterfølgende i brugen af den, du kan kontakte os på på tlf. 71 74 10 14 eller på mail info@prostole.dk. Der er også mulighed for at besøge vores showroom i Smedeholm 13 B 2730 Herlev, hvor du kan prøve stolene. Til erhverv tilbydes en prøvestol i 2 uger.

I vores omfattende blog kan du finde en masse nyttig info. Hvor du blandt andet kan få afklaret hvorfor alle de funktioner er nødvendige og hvordan man bruger en kontorstol. Vi har også lavet et blogindlæg hvor vi giver vores bud på de bedste modeller i udvalget.

Sådan køber du en god Kontorstol til din arbejdsplads 

Kontoransatte er særligt udsatte for skader da de sidder ned i mange timer på arbejdet. En god kontorstol passer på din krop. Udover kontorstolen er mus, tastatur og skrivebord også en del af dit arbejdsmiljø.

Hvordan vælger jeg en god kontorstol? Det kan være svært med de mange funktioner en kontorstol har og det store udvalg. Stolen skal passe med din kropsbygning og den komfort man ønsker. De mest ergonomiske kontorstole finder du her.

Stolen skal have have ergonomisk form og justeringsmuligheder  så du kan tilpasse den til din kropstype 

Hvorfor er justeringsfunktioner vigtige?, det er nok det første spørgsmål du stiller. Det skyldes at vi alle er forskelligt byggede, hvorfor det er vigtigt at man kan tilpasse stolen til sig selv for at få det optimale udbytte. Undersøg indstillingsmuligheder og intervallet, som findes under det enkelte produkt. Det er mange funktioner en stol skal have for at du aflastes optimalt, det er derfor vigtigt at købe en ergonomisk kontorstol. Da disse har mange indstillings muligheder. Hos Prostole er stolene af høj kvalitet, som giver dig rig mulighed for at tilpasse dem til dig selv.

Ryggens form er vigtig for hvor godt tilpas man er i stolen. Hos Malmstolen har ryggen et svaj i toppen, som for nogle yder god support og for andre et irritationsmoment. Rovo har tilgengæld ikke et svaj men en flad ryg. Det handler om at finde den stol som passer til en.

Bliv glad for at sidde på din kontorstol med ergonomi i sædet:

Med de mange timer man dagligt sidder ned på kontoret, kan sædets kvalitet mærkes på kroppen. Der er stor forskel i kvaliteten på sædet blandt ergonomiske kontorstole, nogle er hårde at sidde på og andre bløde. Sædet størrelse og form spiller også en rolle, har den kanter i siderne som kan irritere dig.

Hos Prostole har vi kontorstole med gode aflastende sæder. Som giver dig en bedre dagligdag på kontoret. Vil du have den mest komfortable og ergonomiske kontorstol så køb en stol med Pascal Dux Sæde, Fjeder eller Kohl Air Sæde.

Er du stadig i tvivl så går vi dybden med vores bud på de 8 bedste modeller i vores udvalg i blogindlægget ERGONOMISK KONTORSTOL – BEDST I TEST 2022 AUGUST.

Pris og garanti på stolene 

Priserne starter fra 4.700 kr. og går helt op til de dyreste på 27.000 kr. Det store spænd skyldes forskellen i kvaliteten og ergonomien. Malmstolen ligger i den høje ende, de starter fra 8.700 kr. og går op til 11.700 kr., som skyldes deres patenterede Pascal Dux Sæde og de mange justeringsfunktioner. De har de bedste garantibetingelser med 10 års garanti på alle deres modeller. Rovo og Kohl ligger prismæssigt op ad hinanden, deres billigste modeller starter ved 4.700 kr og dyreste 10.375 kr, læder udvalget er dog en anelse dyre. Begge producenter tilbyder 5 års garanti på hele deres udvalg. Med Kohls innovative patenterede Kohl Air Seat og Rovos Ergobalance, samt de mange justeringsfunktioner, er disse pengene værd.

Hvordan justerer jeg min kontorstol

Hvorfor er det vigtigt at justere kontorstolen?. Forkert brug er en af de største syndere bag skader på kontoret. Uden at justere sidder du i en dårlig arbejdsstilling over mange timer, som belaster din krop.

Når du har købt en model med mange justeringsfunktioner, er det også vigtigt at bruge disse. Justeringsfunktioner giver mulighed for at den enkelte bruger kan tilpasse stolen til sin krop og hermed opnå en god siddestilling. At bruge den korrekt er noget de færreste formår. Muligvis fordi de ikke har den tilstrækkelige viden eller er opmærksomme. Du kan læse den fulde vejledning på vores blog.

Du skal bruge stolens indstillings muligheder for at få optimalt udbytte 

Ryghøjden skal justeres til at dække din skulder og nakke. Den anden justering som støtter ryggen, er lændestøtte, denne skal ramme i lænden ved ryggens krumning. Benene justeres ved sædehøjde, du løfter sædet op eller ned, således at du sidder med vinkelrette knæ. Udover det skal sædet støtte næsten hele låret, man justere i sædedybde ved at skubbe sædet frem eller tilbage, den må blot ikke ramme underlåret da dette stopper blodgennemstrømning.

Skift siddestilling ofte og reducer skader

Mange har den misforståelse at sidde med ret ryg hele dagen er godt for kroppen. Det er ikke helt forkert, men at bevare den samme stilling gennem en længere periode er skadeligt. Man skal huske at skifte siddestilling ofte. En god idé er at lade ryggen være i fri tilstand, således at man naturligt bevæger sig i stolen. Det er også godt at komme op og stå og få strækket ud, eventuelt ved en kaffepause.

Hvorfor skal man bruge gode kontorstole

 

Hvis du har ondt i ryg eller nakke, er det højest sandsynligt fordi din kontorstol ikke er god nok. Den er muligvis for hård at sidde på eller lændestøtten rammer dig ikke rigtigt. Anden årsag kan være at den har for få justeringeringsfunktioner, således at din ryg of ben ikke får nok støtte.

Det er vigtigt at tage hånd om dette da disse gener kan udvikle sig til kroniske smerter. Mange tænker ikke over det, men mens du arbejder stresses din krop i ryg, nakke, skuldrer, lår med mere. Disse smerter opstår typisk i forbindelse med kontorarbejde, hvor man ikke er særlig bevægelig. Kontorstole er gode, fordi du kan justere dem til din krop. De giver mulighed for varierede side stillinger og her er godt sæde.

Søg prostole.dk

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)