Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Rovo 5910 chef kontorstol m. armlæn, nappa læder

7.125,00 KR. inkl. moms

Chef kontorstol i kvalitets læder med armlæn og høj ryg. Dette giver dig mulighed for flere afslappede siddestillinger i løbet af dagen.

Leveringstid 10 dage

Stolen skal helst dække op til dine skuldrer. Her er det en fordel da Rovo 5910 har en høj ryg på 700 mm. Dette sørger for at du får din ryg dækket, som er en stor faktor i at modvirke rygskader. Mange kontoranastte som sidder på lave kontorstole oplever oftest skader på ryg, skulder og nakke.

ROVO XL 5910 chef kontorstol m. armlæn, nappa læder

Kontorstolen kan justeres i sædehøjde, sædedybde, sædetilt, hårdhed af rygvip og rygvip. Disse muligheder for tilpasning gør den velegnet til kontorarbejde. Med sædedybdejustering kan du give tilstrækkelig støtte til dine lår.

Fås i standardudførelse med alu fodkryds. Ved bestilling skriv i besked feltet hvilken farve stolen ønskes i. Leveringstiden er 4 uger ved større ordrer, kontakt os inden bestilling.

  • Med armlæn
  • Rygvip, Ryghøjde, Hårdhed af vip
  • Sædedybde, sædetilt

Rovo 5910 chef kontorstol m. armlæn, nappa læder

 

SÆDEHØJDE
40-51 cm

GARANTI: 5 år

RYGLÆNSHØJDE: 70 cm

SÆDEBREDDE: 48 cm

SÆDEDYBDE: 45-50 cm

TILBEHØR INKLUSIV: Armlæn

 

 

Brand

Rovo

Materiale

Læder

Sædehøjde

40-51 cm

Garanti

Ryglænshøjde

70 cm

Sædebredde

48 cm

Sædedybde

45-50 cm

Tilbehør inklusiv

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Sædedybde justering

Stol

Almindelig stol

Ergonomi i sædet

Ingen

Brand

ROVO kontorstole og konferencestole

Mere bevægelighed med Ergobalance

Rovo fra Tyskland producere kontorstole og konferencestole. Hjørnestenen hos Rovo er Ergobalance, som er helt innovativt og ikke særligt udbredet på markedet.Ergobalance er et bevægeligt sæde, som at sidde på et kugleleje, hvor man kan bevæge sig til alle siderne. Dette giver dig mere frihed modsat en almindelig kontorstol. Udover det får man god komfort, flere af deres modeller har fjeder i sædet. Generelt får man mange justeringsfunktioner som betyder at deres udvalg passer til de fleste ansatte på kontoret.Deres kontorstole uden ryglæn Rovo Solo Stool og Rovo Surf er helt unikke. Modsat andre sadel stole som har et fast sæde, så vinkler sædet med din bevægelse takket være Ergobalance. Dette betyder at du aflaster kroppen mere når du i løbet af dagen arbejder i forskellige stillinger. Dette er særligt gavnligt ved klinisk arbejde, tandlæger samt sygeplejeser som bevæger sig meget mens de arbejder.

Rovo Sumo en populær kontorstol til overvægtige

En af Rovos gode produkter er Rovo Sumo. Dette er en kontorstol de har udviklet til overvægtige. Et meget populært valg, da den er solid og robust samt ekstra bred i ryggen og sædet. Ekstra centimeter betyder meget for store personer, da de således ikke sidder fastklæmt og sidder mere behageligt.

Gode læderstole

Rovo producere nogle gode ergonomiske læder kontorstole. Deres flagskib model Rovo XP kan fås i en læder udgave og til overkommelig pris. Således får man den samme ergonomi som man kender det fra stof stolene.ROVO xz 7020 A chef kontorstol m. armlæn

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rovo 5910 chef kontorstol m. armlæn, nappa læder”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!