Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Rovo R22 mesh kontorstol EB stofsæde

6.250,00 KR. inkl. moms

  • Med Ergobalance
  • Åndbar ryg

Rovo R22 EB er med åndbar mesh ryg og et sæde i stof. Den har fokus på ergonomi og er udstyret med Ergobalance som bidrager til god bevægelighed.

Leveringstid 4 uger

Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.

Sid godt med Ergobalance

Med Ergobalance skifter du helt naturligt hyppigere siddestilling, hvilket er fordel da kontoransatte har en tendens til at sidde fastlåst hvilket er en af de største årsager til skader. Det giver en aktiv arbejdsdag, hvor stolen følger din bevægelse. Man kan slå Ergobalane fra og til, når man slår den fra har man et normalt sædevip. Der er også mulighed for at justere på følsomheden af Ergobalance, dvs. hvor kraftig bevægelsen er til siderne og hele vejen rundt. 

Åndbar mesh stol

Med de mange timer man sidder på kontoret kan man let blive svedig og tøjet lugte. R22 har en åndbar meshryg og stofsæde som reducere risiko for svedig tøj. Dette er en fordel såfremt man sidder meget i mange timer. Stolen er flot designet af sven von boetticher. Den har en behagelig pude lændestøtte.

Rovo er en producent fra Tyskland af kvalitets kontorstole og mødestole.

  • Rygvip, Ryghøjde, hårdhed af Vip
  • Ergobalance Next
  • Sædedybde, sædetilt

Rovo R22 mesh kontorstol EB stofsæde

GARANTI: 5 år

RYGLÆNSHØJDE: 58 cm

SÆDEBREDDE: 47 cm

SÆDEDYBDE: 38-48 cm

STOL: Åndbar mesh stol

Brand

Rovo

Materiale

Mesh, Stof

Sædehøjde

42-54 cm

Ergonomi i sædet

Ergobalance

Tilkøbsprodukter

Armlæn, Nakkestøtte

Garanti

Ryglænshøjde

58 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

38-48 cm

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Sædedybde justering

Model

R22

Stol

Åndbar stol, Ekstra ergonomisk stol

Brand

ROVO kontorstole og konferencestole

Mere bevægelighed med Ergobalance

Rovo fra Tyskland producere kontorstole og konferencestole. Hjørnestenen hos Rovo er Ergobalance, som er helt innovativt og ikke særligt udbredet på markedet.Ergobalance er et bevægeligt sæde, som at sidde på et kugleleje, hvor man kan bevæge sig til alle siderne. Dette giver dig mere frihed modsat en almindelig kontorstol. Udover det får man god komfort, flere af deres modeller har fjeder i sædet. Generelt får man mange justeringsfunktioner som betyder at deres udvalg passer til de fleste ansatte på kontoret.Deres kontorstole uden ryglæn Rovo Solo Stool og Rovo Surf er helt unikke. Modsat andre sadel stole som har et fast sæde, så vinkler sædet med din bevægelse takket være Ergobalance. Dette betyder at du aflaster kroppen mere når du i løbet af dagen arbejder i forskellige stillinger. Dette er særligt gavnligt ved klinisk arbejde, tandlæger samt sygeplejeser som bevæger sig meget mens de arbejder.

Rovo Sumo en populær kontorstol til overvægtige

En af Rovos gode produkter er Rovo Sumo. Dette er en kontorstol de har udviklet til overvægtige. Et meget populært valg, da den er solid og robust samt ekstra bred i ryggen og sædet. Ekstra centimeter betyder meget for store personer, da de således ikke sidder fastklæmt og sidder mere behageligt.

Gode læderstole

Rovo producere nogle gode ergonomiske læder kontorstole. Deres flagskib model Rovo XP kan fås i en læder udgave og til overkommelig pris. Således får man den samme ergonomi som man kender det fra stof stolene.ROVO xz 7020 A chef kontorstol m. armlæn

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rovo R22 mesh kontorstol EB stofsæde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!