Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Rovo Xp høj kontorstol 4020 S1

4.500,00 KR. inkl. moms

  • Lang ryg
  • Mange tilpasningsmuligheder
  • God støtte til lænden

Godt polstret høj kontorstol på hele 610-680 mm. En høj ryg er vigtig for at opnå den nødvendige støtte til ryggen.

Leveringstid 10 dage

Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.

Giver god støtte til ryggen

Et af de største årsager til skader er at der mangler den nødvendige støtte til ryggen. Dette giver typiske skader på ryg, nakke og skuldrer. Med Rovo XPs høje ryg kan du justere ryggen op til dine skuldrer og opnå en sund siddestilling. Dækker ryggen din skulder er kontor stolen høj nok til dig.

Alle tilpasningsmuligheder

Kontorstolen kan justeres i sædehøjde, ryghøjde, sædedybde, lændestøtte, hårdhed af rygvip og rygvip. Justeringsfunktioner er et af de vigtigste punkter i en kontorstol. Den har dem alle og er således velegnet til et kontor. Et ergonomisk arbejdsmiljø er vigtigt for at undgå skader. Med justering muligheder og bevægelses frihed opfylder den alle kravene for at give dig og dine medarbejdere en ergonomisk arbejdsplads. Med denne stol minimere du presset som kroppen udsættes for i det daglige arbejde.

At købe en stol med justeringsfunktioner er det første skridt. Det næste er at dine ansatte justere den til deres krop. Her skal man justere sædets sybde, ryggens højde, lændestøttens position og sædets højde.

Fås i standardudførelse med sort plastik fodkryds. Ved bestilling skriv i besked feltet hvilken farve stolen ønskes i. Leveringstiden er 4 uger ved større ordrer, kontakt os inden bestilling.

  • Rygvip
  • Hårdhed af vip
  • Sædedybde
  • Ryghøjde

Rovo Xp høj kontorstol 4020 S1

 

SÆDEHØJDE: 42-54 cm

GARANTI: 5 år

RYGLÆNSHØJDE: 61-68 cm

SÆDEBREDDE: 47 cm

SÆDEDYBDE: 42-47 cm

Brand

Rovo

Materiale

Stof

Sædehøjde

42-54 cm

Tilkøbsprodukter

Armlæn, Nakkestøtte

Garanti

Ryglænshøjde

61-68 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

42-47 cm

Ergonomi i sædet

Ingen

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Ryghøjde justering, Sædedybde justering

Model

Xp

Stol

Almindelig stol

Brand

ROVO kontorstole og konferencestole

Mere bevægelighed med Ergobalance

Rovo fra Tyskland producere kontorstole og konferencestole. Hjørnestenen hos Rovo er Ergobalance, som er helt innovativt og ikke særligt udbredet på markedet.Ergobalance er et bevægeligt sæde, som at sidde på et kugleleje, hvor man kan bevæge sig til alle siderne. Dette giver dig mere frihed modsat en almindelig kontorstol. Udover det får man god komfort, flere af deres modeller har fjeder i sædet. Generelt får man mange justeringsfunktioner som betyder at deres udvalg passer til de fleste ansatte på kontoret.Deres kontorstole uden ryglæn Rovo Solo Stool og Rovo Surf er helt unikke. Modsat andre sadel stole som har et fast sæde, så vinkler sædet med din bevægelse takket være Ergobalance. Dette betyder at du aflaster kroppen mere når du i løbet af dagen arbejder i forskellige stillinger. Dette er særligt gavnligt ved klinisk arbejde, tandlæger samt sygeplejeser som bevæger sig meget mens de arbejder.

Rovo Sumo en populær kontorstol til overvægtige

En af Rovos gode produkter er Rovo Sumo. Dette er en kontorstol de har udviklet til overvægtige. Et meget populært valg, da den er solid og robust samt ekstra bred i ryggen og sædet. Ekstra centimeter betyder meget for store personer, da de således ikke sidder fastklæmt og sidder mere behageligt.

Gode læderstole

Rovo producere nogle gode ergonomiske læder kontorstole. Deres flagskib model Rovo XP kan fås i en læder udgave og til overkommelig pris. Således får man den samme ergonomi som man kender det fra stof stolene.ROVO xz 7020 A chef kontorstol m. armlæn

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rovo Xp høj kontorstol 4020 S1”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!