Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Rovo Xp høj kontorstol 4020 S4 comfort

5.500,00 KR. inkl. moms

  • Behagelig fjeder sæde
  • Lang ryg
  • Mange tilpasningsmuligheder

Kontorstolen kan justeres i sædehøjde, ryghøjde, sædedybde, lændestøtte, sædetilt, hårdhed af rygvip og rygvip. Det er alle de justeringsfunktioner en kontorstol skal bruge for at være velegnet til et kontorarbejde.

Leveringstid 10 dage

Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.

Alle de tilpasningsmuligheder du skal bruge

Med tilpasning af stolen kan du opnå stor aflast på lårerne, nakken, skuldre, hals og ryg. Mange kontoransatte klager typisk over skader på disse områder, hvor et af de største årsager et at stolen ikke kan justeres til at dække disse områder. Her er Rovo XP oplagt da den har alle justeringsfunktionerne. Det er en høj kontorstol på hele 610-680 mm, således at der er mulighed for at for få hele ryggen dækket. En lav ryg er typisk et af de største syndere til rygskader. Husk derfor altid at se efter målene på stolen. XP har en luftpude lændestøtte som kan justeres via en pumpe under sædet. Som kan justeres i dybden og højden.

Sædet på en kontorstol

Sid behageligt 

Man får et behageligt sæde med fjeder i, som er et af de store fordele ved denne kontorstol. Sidder man mange timer bag et skrivebord er det noget man bestemt vil værdsætte. Det afstresser din krop og giver dig mere energi. Stolen har ikke Ergobalance som nogle af de andre fra Rovo, her skal man se efter en større model.

Man får fodkryds i sort plastik. Ved bestilling skriv i besked feltet hvilken farve stolen ønskes i. Nakkestøtte kan ikke eftermonteres.

  • Rygvip, Ryghøjde
  • Hårdhed af vip
  • Sædedybde, sædetilt
  • Lufpude lændestøtte

Rovo Xp høj kontorstol 4020 S4 comfort

RYGLÆNSHØJDE: 61-68 cm

SÆDEBREDDE: 47 cm

SÆDEDYBDE: 42-47 cm

Brand

Rovo

Materiale

Stof

Sædehøjde

42-54 cm

Tilkøbsprodukter

Armlæn, Nakkestøtte

Garanti

Ergonomi i sædet

Fjeder sæde

Ryglænshøjde

61-68 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

42-47 cm

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Ryghøjde justering, Sædedybde justering

Model

Xp

Stol

Almindelig stol

Brand

ROVO kontorstole og konferencestole

Mere bevægelighed med Ergobalance

Rovo fra Tyskland producere kontorstole og konferencestole. Hjørnestenen hos Rovo er Ergobalance, som er helt innovativt og ikke særligt udbredet på markedet.Ergobalance er et bevægeligt sæde, som at sidde på et kugleleje, hvor man kan bevæge sig til alle siderne. Dette giver dig mere frihed modsat en almindelig kontorstol. Udover det får man god komfort, flere af deres modeller har fjeder i sædet. Generelt får man mange justeringsfunktioner som betyder at deres udvalg passer til de fleste ansatte på kontoret.Deres kontorstole uden ryglæn Rovo Solo Stool og Rovo Surf er helt unikke. Modsat andre sadel stole som har et fast sæde, så vinkler sædet med din bevægelse takket være Ergobalance. Dette betyder at du aflaster kroppen mere når du i løbet af dagen arbejder i forskellige stillinger. Dette er særligt gavnligt ved klinisk arbejde, tandlæger samt sygeplejeser som bevæger sig meget mens de arbejder.

Rovo Sumo en populær kontorstol til overvægtige

En af Rovos gode produkter er Rovo Sumo. Dette er en kontorstol de har udviklet til overvægtige. Et meget populært valg, da den er solid og robust samt ekstra bred i ryggen og sædet. Ekstra centimeter betyder meget for store personer, da de således ikke sidder fastklæmt og sidder mere behageligt.

Gode læderstole

Rovo producere nogle gode ergonomiske læder kontorstole. Deres flagskib model Rovo XP kan fås i en læder udgave og til overkommelig pris. Således får man den samme ergonomi som man kender det fra stof stolene.ROVO xz 7020 A chef kontorstol m. armlæn

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rovo Xp høj kontorstol 4020 S4 comfort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!