Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Malmstolen Classic 4000 kontorstol

11.750,00 KR. inkl. moms

 • Komfortabel Pascal Dux Sæde spiralsystem
 • Meget høj ryg
 • Fremragende Therapod rygstøtte

Malmstolen 4000 er udstyret med et ergonomisk Pascal Dux Sæde som giver dig en yderst behagelig stol at sidde på. Den har et af markedets bedste rygstøtte, hvor ryggen former sig efter dig. Skån din ryg og sid komfortabelt med Classic 4000.

Coccyx sæde – Brækket haleben +
0,00 KR.
Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
 • Tilvalg pris: 0,00 KR.
 • Total: 0,00 KR.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
(2 kundeanmeldelser)

God komfort fra Malmstolen

Dens patenteret Pascal DUX® sæde Malmstolen Classic 4000 kontorstol  består af et spiralsystem i zoner som skåner ryg og nakke mod belastninger. Sædet mindsker siddetrykket ved at fordele vægten og hermed forebygger typiske skader man får af at sidde mange timer dagligt. Man kan mærke komforten når man sætter sig. Sædet er udviklet det Svenske sengefirma DUX, som producere komfortable senge i høj kvalitet.

Stolen er udstyret med en knæleds-vippefunktion, hvor bevægelses-akslen er placeret lige under den forreste kant af sædet som giver en ergonomisk balance. Vippefunktionen er 17 grader bagud og 4 grader foran, hvor Malmstolen 7000 har et mindre vip. At sidde stift selv i kortere perioder er skadeligt for kroppen.

Personlige arbejdspladser

Alle de justeringsmuligheder som findes i en kontorstol får du med i denne model. Ryglænet har et Therapod system, 4 elastiske bånd, således at ryglænet former sig efter dig. Den passer 85 % af brugerne, dog hvis man har et meget dybt lændesvaj, har man behov for justering. Ryggen har en højde på 61 cm som du kan øge til 76 cm. Sædet kan også skubes udad med hele 8 cm. Det er vigtigt at du gøre brug af justeringsfunktionerne, da deres formål netop er at stolen passer din størrelse.

Malmstolen Classic 4000 kontorstol

Malmstolen er en god producent af kontorstole med fokus på kvalitet og innovation. God svensk håndværk med nogle af markedets mest komfortable og ergonomiske sidde løsninger.

Stolen er Svanemærket som er en af de mest grønne mærkninger.

Har du brækket haleben, så noter det i bestillingen, så vil vi erstatte DUX® sædet med et Coccyx sædeMalmstolen Classic 4000 kontorstol. Denne reducere presset på halebenet ved et hul i sædet på dette område. 

Har i flex pladser hvor i deles om stolene, anbefaler vi istedet modellerne R4 og R7. Disse har universelle egenskaber som kræver færre justeringer for at sidde godt.

 • DUX® sæde
 • Poleret sort aluminium fodkryds
 • Rygvip, sædevip
 • Indstilling af Ryghøjde, sædedybde
 • Indstilling af Sædehøjde, Lændestøtte

Malmstolen logo

POLSTRING: Blå Capture 4902, sort select 60999

SÆDEHØJDE: 45-56 cm

GARANTI: 10 år

MILJØVENLIGHED: Svanemærket

RYGLÆNSHØJDE: 61-76 cm

SÆDEBREDDE: 47 cm

SÆDEDYBDE: 46-54 cm

Hjælpemiddel: Velegnet for personer med brækket haleben stol

Brand

Malmstolen

Polstring

Blå Capture 4902, sort select 60999

Sædehøjde

45-56 cm

Materiale

Stof

Ergonomi i sædet

DUX sæde

Tilkøbsprodukter

Armlæn, Nakkestøtte

Garanti

Miljøvenlighed

Svanemærket

Ryglænshøjde

61-76 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

46-54 cm

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Ryghøjde justering, Sædedybde justering

Model

Individuel

Stol

Brækket haleben stol, Ekstra ergonomisk stol

Brand

Malmstolen kontorstole

Køb et stort udvalg fra Malmstolen Hos Prostole forhandler vi et stort udvalg fra svenske Malmstolen. Vi forhandler Classic 4000, Classic 7000, R7, R4 og R3.Classic 7000 og 4000 er velegnet til individuelt brug med mange muligheder for justering og god siddekomfort med Pascal Dux sædet.R4 og R7 er velegnet til kontorer hvor man deles om stolene og ikke har faste pladser. Disse har færre muligheder for justering samt samme gode siddekomfort med Pascal Dux sædet.Det unikke ved Malmstolen er Pascal Dux Sædet, som gør dem kendte for komfortable stole. Udviklet i samarbejde med den svenske møbel producent DUX. Det indeholder fjeder i sædet som giver god komfort og ergonomisk fordeling af vægten og bevægelse i ryggen og kroppen.Alle deres modeller  er som den eneste svenske kontorstol producent miljøcertificeret i henhold til Svanens strenger kriterier. Svanemærket og Möbelfakta hjælper forbrugerne med at vælge både ude fra ergonomi men også miljømæssige synspunkter. De yder 10 års garanti, som er i den høje ende i markedet . Individuelt - en personlig kontorstol Individual serien er kendetegnet ved at være deres mest ergonomiske og eksklusive modeller. Som noget unikt kan hele ryglænet indstilles efter dig. De er særlig god for personer med rygproblemer eller en blot ønsker at forebygge. Her finder du modellerne Classic 4000 og Classic 7000. Classic 7000 har et tilt på 15 grader bagud og 2 grader foran. Med Classic 4000 får du mere bevægelse, her har sædevippet et tilt på 17 grader bagud og 4 grader foran. Dette giver mere bevægelse både foran og bagud.I begge moddeller kan Dux udskiftes med et Coccyx sæde. Dette er et ergonomisk designet sæde som er hul ved halebenet, således at det ikke trykkes når du sætter dig. Fokus - Til fælles områder for længerevarende arbejde Malmstolen R4 og Malmstolen R7  har universelle funktioner, disse er bedre til at forebygge skader på arbejdspladser hvor man ikke har en fast plads. Kernen er det RealActive ryglæn, som passer 95 % af brugerne. Det universelle ryglæn gør at den næste ikke skal tilpasse rygstøtten til sig. De fleste undersøgelser viser at de ansatte sjældent bruger indstillingsmulighederne på stolen og således sidder dårligt, hvorfor disse modeller ikke følger med en justerbar lændestøtte men istedet en universel ryg. R7 kontorstol har et tilt på 15 grader bagud og 2 grader foran. Med R4 kontorstol får du mere bevægelse, her har sædevippet en tilt på 17 grader bagud og 4 grader foran. Dette giver mere bevægelse både foran og bagud. 

5.00/5
2 anmeldelser af Malmstolen Classic 4000 kontorstol
Tilføj en anmeldelse af varen

5
100%
2
4
0%
0
3
0%
0
2
0%
0
1
0%
0
 • Sort:
 • Newest
 • Oldest
 • Highest ratings
 • Lowest ratings
Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!