fbpx
Grundet Corona har vi længere leveringstider. Tjek med os på det enkelte produkt inden du køber.
Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

Kontorstole specislister

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

Malmstolen Classic 7000 kontorstol

9,808.75 KR. inkl. moms

Det er ikke kun lændestøtten men hele ryggen som kan justeres efter dig i Classic 7000. Denne serie er Malmstolens mest eksklusive og ergonomisk avancerede, velegnet til 8+ timer. Malmstolene er udstyret som noget unikt på markedet med en patenteret Pascal DUX® sæde . Denne fordeler vægten og øger mikro bevægelser som mindsker stivheden i din krop. DUX® sædet i kombination med en unik vippefunktion giver en ergonomisk balance, hvor du ikke mister kontakten med ryggen og kontorstolen følger din bevægelser. Kontorstolen har disse justeringsmuligheder, ryghøjde, sædedybde, sædehøjde, rygvip, rygstøtte justering og vægtregulering. Vippefunktionen er 15 grader bagud og 2 grader foran. Intro video til Malmstolen Classic 7000 kontorstol

 

Ryd
montering af stol +
0.00 KR.
Coccyx sæde – Brækket haleben +
0.00 KR.
Nakkestøtte +
Armlæn +
0.00 KR.
  • Tilvalg pris: 0.00 KR.
  • Total: 0.00 KR.

Beskrivelse

Malmstolen er en Svensk produceret kontorstol som er spækket med ergonomi. Malmstolen Classic 7000 kontorstol er en del af Individuel serien som er designet til personlige arbejdspladser og har en høj ryg på 610-760 mm. Den har et væld af individuelle justeringsmuligheder så du kan tilpasse den til dine behov. Kontorstolen er anbefalet for dig som sidder i mange timer og arbejder. Anbefalet siddetid på denne kontorstol er 8+ timer. Brugervejledning Malmstolen Classic 7000 kontorstol kohl tempeo wave kontorstol 6500 grå stel

Har du brækket haleben, så noter det i bestillingen, så vil vi erstatte DUX® sædet med et Coccyx sæde malmstolen classic 4000 kontorstol 9. Denne reducere presset på halebenet ved et hul i sædet på dette område.

  • DUX® sæde
  • Poleret sort aluminium fodkryds
  • Rygvip, sædevip
  • Ryghøjde, sædedybde
  • Sædehøjde, Lændestøtte

Malmstolen logo

Information

Gratis levering i DK
Når du handler hos prostole får du altid gratis levering. Vores fragtfirma vil levere nemt og sikkert til døren.

14 dages fuld returret 
Prøv varen fuldt ud i 14 dage – Er du ikke helt tilfreds kan du altid returnere produktet. . Læs mere om fortrydelse.

Hjælp eller rådgivning?
Vi giver dig med glæde personlig og professionel hjælp. Kontakt os på 71 74 10 14, eller på email info@prostole.dk.

Produktinfo

Mærke

Malmstolen

Vælg farve

Blå Capture 4902, sort select 60999

Sædehøjde

45-54 cm

Ryglænshøjde

610-760 mm

Sædedybde

460-540 mm

Sædebredde

470

Materiale

Stof

Ergonomi

DUX sæde, Sædevip

Tilkøbsprodukter

Armlæn, Nakkestøtte

Brand

malmstolen kontorstole

Malmstolen kontorstole

Malmstolen AB fra Sverige er ejet af Flokk og producere udelukkende ergonomiske kontorstole. Deres kontorstole er kendte for et patenteret Pascal Dux Sæde og vippefunktion, som giver god ergonomi. De er specialister i at udvikle og skabe ergonomiske kontorstole i verdensklasse og give et sundere arbejdsmiljø. Udviklingen af kontorstolene er baseret på forskning og holdbare fakta, produktionen er i henhold til høje miljøkrav, og kunderne adresseres altid gennem sælgere som er veludannet. Dette skyldes at der er en indbygget stolthed og følelse af ergonomisk kvalitet i kontorstolene fra Malmstolen-mærket, noget der gennemsyrer alle produkt serierne, der forlader fabrikken og når ud til kunder som sidder hele dagen på en kontorstol.  Malmstolen R4 kontorstol, Det er ikke muligt at være interesseret i menneskers sundhed uden egentlig at tænke på miljøet på samme tid, det går hånd i hånd. Alle kontorstolene fra Malmstolen er som den eneste svenske kontorstol producent miljøcertificeret i henhold til Svanens strenger kriterier. Svanemærket og Möbelfakta hjælper forbrugerne med at vælge de bedste kontorstole på markedet ud fra både miljømæssige og kvalitetsmæssige synspunkter. Malmstolen har en vision om et bæredygtigt samfund, hvor miljømærkning resultere i et bæredygtigt forbruger marked. Det faktum at vi yder 5 - 10 års garanti på vores kontorstole har en sammenhæng til dette. Vi ønsker at bidrage til positiv forandring gennem vores arbejde. For din arbejdsplads, for planeten og dig. 

Overblik over Malmstolen kontorstole

Malmstolen kontorstole er delt op i tre forskellige serier Fokus, Aktiv og Individuel. De er opdelt efter din brug, afhængig om stolen er til individuel brug eller til deling og hvor man timers stillesiddende arbejde der er tale om. I de enkelte serier har man flere stole, hvor forskellen ligger i mekanismen.

Malmstolen Individuelt - en personlig kontorstol

Individual serien er kendetegnet ved at være de ergonomiske og eksklusive kontorstole. Kontorstolen ryg kan indstilles efter din rygs naturlige profil, således er den velegnet til personlige arbejdspladser, og hvor du sidder og arbejder i mange timer. Intet er tilfældigt, Individuel serien kontorstole er et resultat af over 20 års erfaring og videnskabelige rapporter om ergonomi. Kontorstolen har opnået en godkendelse på at man kan sidde hele dagen og arbejde og er særlig god for dig med rygproblemer eller en eksisterende rygskade da den kan justeres efter dig. Her finder du Malmstolen Classic 4000 kontorstol og Malmstolen Classic 7000 kontorstol.

HVad er forskellen på Malmstolen Classic 7000 kontorstol og Malmstolen Classic 4000 kontorstol

Forskellen på disse to kontorstole ligger i sædevippets udførelse. Malmstolen Classic 7000 kontorstol har en tilt på 15 grader bagud og 2 grader foran. Med Malmstolen Classic 4000 kontorstol får du mere bevægelse, her har sædevippet en tilt på 17 grader bagud og 4 grader foran. Dette giver mere bevægelse både foran og bagud.

Malmstolen Fokus - Kontorstole til fælles områder for længerevarende arbejde

Fokus serien er for din virksomhed, hvor i er flere om at dele stolen men samtidig gerne vil sidde ergonomisk i mange timer. Med blot et par simple indstillinger vil dine medarbejdere kunne side ergonomisk. Dette er vigtigt, da ergonomiske kontorstoles kompleksitet oftest gør at medarbejderne ikke får indstillet kontorstolen og hermed ikke sidder ergonomisk korrekt. Her finder du Malmstolen R4 kontorstol og Malmstolen R7 kontorstol.

HVad er forskellen på Malmstolen R4 kontorstol og Malmstolen R7 kontorstol

Forskellen på disse to kontorstole ligger i sædevippets udførelse. Malmstolen R7 kontorstol har en tilt på 15 grader bagud og 2 grader foran. Med Malmstolen R4 kontorstol får du mere bevægelse, her har sædevippet en tilt på 17 grader bagud og 4 grader foran. Dette giver mere bevægelse både foran og bagud.

Malmstolen Aktiv - kontorstole til fælles områder

Active-serien kontorstole har en universel ryg som passer op til 95% af alle rygprofiler som gør den god til fælles områder og arbejdsstationer hvor der er op til flere brugere af kontorstolen. Her vil man gerne hurtigt kunne finde sig til rette i kontorstolen og sidde ergonomisk korrekt. I Active serien finder man R3 og R2 kontorstole, ryglænet har et  affjedrede system og sædevip et selvbalancerende system som giver dig en ergonomisk god siddestilling på kontorstolen.  Active High5 er den eneste stående stol på markedet, hvor du får fuld støtte til hele ryggen. Kontorstolen er velegnet til arbejder hvor man skal være aktiv som i værksteder samt mellemkoncentreret arbejde.

Pascal Dux sæde - ergonomisk hjørnesten hos Malmstolen kontorstole

Pascal Dux sædet er udviklet i samarbejde med den svenske møbel producent DUX, heraf navnet. Den indeholder fjeder i sædet som giver god komfort og ergonomisk fordeling af vægten og bevægelse i ryggen og kroppen.

Malmstolen producere kontorstole til personer med brækket haleben

Hos Malmstolen producere de kontorstole til personer med brækket haleben. Dette finder du i Malmstolen classic 4000 og Malmstolen Classic 7000 som tilvalg. Her er sædet designet ergonomisk, således at det ikke trykker på dit haleben. Modsat andre kontorstole, hvor personer med haneben oftest føler ubehag. Det ergonomiske sæde kaldes for et Coccyx sæde.
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Malmstolen Classic 7000 kontorstol”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg prostole.dk

Login

Create an account

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)