Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Malmstolen Classic 7000 kontorstol

11.000,00 KR. inkl. moms

  • Unik rygstøtte
  • Fuld støtte med høj ryg
  • Komfort Pascal Dux sæde

Det er ikke kun lændestøtten men hele ryggen som kan justeres efter dig i Classic 7000, som er en helt unik ergonomisk funktion udviklet af Malmstolen. En sådan form for justering af ryggen er ikke set i andre kontorstole. Du får et af markedets bedste kontorstole til ryggen som giver din ryg støtte hele vejen. Denne og Malmstolen 4000 er deres mest eksklusive og ergonomiske modeller, velegnet til 8+ timers arbejde på kontoret.

 

Coccyx sæde – Brækket haleben +
0,00 KR.
Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Sid behageligt på kontoret med Dux sæde

Udover rygstøtten har Malmstolen udviklet og patenteret Pascal DUX® sædet Malmstolen Classic 7000 kontorstol bygget til at skåne din krop mod belastninger. Dux sædet fordeler vægten og øger mikro bevægelser som mindsker stivheden i din krop. Man kan mærke komforten af Dux sædet når man sidder som rykker dit billede af hvad det vil sige at sidde behageligt. Dens sædevip tager udgangspunkt i en knæ-vippefunktion, hvor bevægelses-akslen er placeret lige under den forreste kant af sædet giver en ergonomisk balance. Stolen følger dine bevægelser og du mister ikke kontakten med ryggen.

Miljøvenlige og bæredygtige kontorstole

Alle justeringsfunktioner

Malmstolen 7000 har alle justeringsmuligheder, ryghøjde, sædedybde, sædehøjde, rygvip, rygstøtte justering og vægtregulering. Med alle disse muligheder for justering, passer Malmstolen 7000 de fleste. En kontorstol med mange justeringsfunktioner er vigtig for at du aflaster kroppen, det er derfor Malmstolen 7000 er så god. Ved at gøre brug af justeringsfunktionerne kan du aflaste låret, lænden, benene, nakken og halsen. Vippefunktionen er 15 grader bagud og 2 grader foran, hvor den eneste forskel til dens søster stol er, at Malmstolen 4000 har et lidt større sædevip. Intro video til Malmstolen Classic 7000 Malmstolen Classic 7000 kontorstol. Udstyret med god ergonomi udviklet af Malmstolen er denne blandt nogle af de bedste ergonomiske kontorstole der findes.

Malmstolen er en Svensk produceret svanemærket kontor stol som er spækket med ergonomi udviklet og patenteret af selskabet. Classic 7000 kontorstol er en del af Individuel serien som er designet til personlige arbejdspladser. Den har en ryg på 610-760 mm, med 76 cm er det i den høje ende af markedet. Som gør at selv de højeste personer kan få støttet hele deres ryg. Med Malmstolen 7000 skaber man et optimalt ergonomisk kontormiljø.

Har du brækket haleben ? køb malmstolen

Har du brækket haleben, så noter det i bestillingen, så vil vi erstatte DUX® sædet med et Coccyx sæde Malmstolen Classic 7000 kontorstol. Denne reducere presset på halebenet ved et hul i sædet på dette område.

Deles i om kontorstolene på arbejdspladsen anbefaler vi modellerne R4 og R7. Disse har universelle egenskaber som betyder fære justeringer for at sidde godt.

  • DUX® sæde
  • Poleret sort aluminium fodkryds
  • Rygvip, sædevip
  • Ryghøjde, sædedybde
  • Sædehøjde, Lændestøtte

Malmstolen logo

Information

Gode Trustpilot anmeldelser  4,8 / 5 

Hos Prostole yder vi altid en god service, vi har gode anmeldelser på Trustpilot.

Showroom eller prøvestol til erhverv 
Prøv kontorstolen fuldt ud i 14 dage ude i jeres virksomhed eller kom forbi vores showroom.

Hjælp eller rådgivning?
Vi giver dig med glæde personlig og professionel hjælp. Kontakt os på 71 74 10 14, eller på email info@prostole.dk. Du kan også læse vores blog.

Producent

Malmstolen

Polstring

Blå Capture 4902, sort select 60999

Sædehøjde

45-54 cm

Materiale

Stof

Ergonomi i sædet

DUX sæde

Tilkøbsprodukter

Armlæn, Nakkestøtte

Garanti

Miljøvenlighed

Svanemærket

Ryglænshøjde

61-76 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

46-54 cm

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Ryghøjde justering, Sædedybde justering

Model

Individuel

Brand

malmstolen kontorstole

Malmstolen kendt for deres Dux sæde

Malmstolen AB fra Sverige er ejet af Flokk og producere udelukkende ergonomiske kontorstole, kendte for et patenteret Pascal Dux Sæde og knæ vippefunktion. Alle deres modeller  er som den eneste svenske kontorstol producent miljøcertificeret i henhold til Svanens strenger kriterier. Svanemærket og Möbelfakta hjælper forbrugerne med at vælge både ude fra ergonomi men også miljømæssige synspunkter. De yder 10 års garanti, som er i den høje ende på markedet .

Overblik over deres modeller

Udvalget er delt op i tre forskellige serier Fokus, Aktiv og Individuel. De er opdelt efter din brug, afhængig om stolen er til individuel brug eller til deling og hvor man timers stillesiddende arbejde der er tale om. I de enkelte serier har man flere stole, hvor forskellen ligger i mekanismen.

Individuelt - en personlig kontorstol

Individual serien er kendetegnet ved at være deres mest ergonomiske og eksklusive modeller. Som noget unikt kan hele ryglænet indstilles efter dig. De er særlig god for personer med rygproblemer eller en blot ønsker at forebygge. Her finder du modellerne Classic 4000 og Classic 7000. Classic 7000 har et tilt på 15 grader bagud og 2 grader foran. Med Classic 4000 får du mere bevægelse, her har sædevippet et tilt på 17 grader bagud og 4 grader foran. Dette giver mere bevægelse både foran og bagud.

Fokus - Til fælles områder for længerevarende arbejde

Malmstolen R4 og Malmstolen R7  har universelle funktioner, disse er bedre til at forebygge skader på arbejdspladser hvor man ikke har en fast plads. Kernen er det RealActive ryglæn, som passer 95 % af brugerne. Det universelle ryglæn gør at den næste ikke skal tilpasse rygstøtten til sig. De fleste undersøgelser viser at de ansatte sjældent bruger indstillingsmulighederne på stolen og således sidder dårligt, hvorfor disse modeller ikke følger med en justerbar lændestøtte men istedet en universel ryg R7 kontorstol har en tilt på 15 grader bagud og 2 grader foran. Med R4 kontorstol får du mere bevægelse, her har sædevippet en tilt på 17 grader bagud og 4 grader foran. Dette giver mere bevægelse både foran og bagud.

Pascal Dux sæde - ergonomisk hjørnesten

Pascal Dux sædet er udviklet i samarbejde med den svenske møbel producent DUX. Den indeholder fjeder i sædet som giver god komfort og ergonomisk fordeling af vægten og bevægelse i ryggen og kroppen.

Malmstolen producere stole til personer med brækket haleben

I Classic 4000 og Classic 7000 kan Dux udskiftes med et Coccyx sæde. Dette er et ergonomisk designet sæde som er hul ved halebenet, således at det ikke trykkes når du sætter dig.

Hvorfor skal jeg købe Malmstolen hos jer?

Vi er en dansk virksomhed som er specialister i kontorstole. Vi er beliggende i Herlev og tilbyder altid hurtig levering i hele landet. En god kontorstol er essentiel for et godt arbejdsmiljø, derfor tilbyder vi altid 14 dages fuld returret, derved man har muligheden for at teste om det er den rette. Det er et vigtigt arbejdsredskab da vi ofte sidder i denne omkring 8 timer om dagen,  en dårlig sidestilling kan skabe problemer i ryg og nakke. Vores kundeservice hjælper gerne med rådgivning når i skal træffe valget om en passende løsning for jeres virksomhed. Oftest vil det være en god ide at kigge på hver medarbejders individuelle behov, derved skaber du et bedre arbejdsmiljø for medarbejderne samtidig med at du reducerer risikoen for sygemeldinger og fravær på arbejdspladsen. Kontorstole til arbejdspladsen skal ses som en investering i et godt arbejdsmiljø, vi står altid klar til at rådgive jeres virksomhed på telefon: 71 74 10 14 eller info@prostole.dk

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Malmstolen Classic 7000 kontorstol”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg prostole.dk

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)