Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Malmstolen Classic 7000 kontorstol

11.000,00 KR. inkl. moms

  • Unik Therapod rygstøtte
  • Fuld støtte med høj ryg
  • Komfort Pascal Dux sæde

Det er ikke kun lændestøtten men hele ryggen som kan justeres efter dig i Classic 7000, som er en helt unik ergonomisk funktion udviklet af Malmstolen. Du får et af markedets bedste kontorstole til ryggen som samtidig er kendt for at være en komfortabel stol.

Coccyx sæde – Brækket haleben +
0,00 KR.
Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

Sid behageligt på kontoret med Dux sæde

Udover rygstøtten har Malmstolen 4000 et patenteret Pascal DUX® sæde, et spiralsystem i zoner Malmstolen Classic 7000 kontorstol bygget til at skåne din krop mod belastninger. Dux sædet fordeler vægten og hermed mindsker siddetrykket. Du kan mærke komforten af Dux sædet når du sidder, som vil glæde dig i dit stillesiddende arbejde. Sædet er udviklet af det svenske sengefirma DUX som er kendte for deres komfortable senge.

Malmstolen Classic 7000 kontorstol

Alle justeringsfunktioner

Malmstolen 7000 har alle justeringsmuligheder du skal bruge for at undgå skader. Dens sædevip tager udgangspunkt i en knæ-vippefunktion, hvor bevægelses-akslen er placeret lige under den forreste kant af sædet giver en ergonomisk balance. Stolen følger dine bevægelser og du mister ikke kontakten med ryggen. Vippefunktionen er 15 grader bagud og 2 grader foran, hvor den eneste forskel til dens søster stol er, at Malmstolen 4000 har et lidt større sædevip.

Malmstolen er en Svensk produceret svanemærket kontorstol. Classic 7000 kontorstol er en del af Individuel serien som er designet til personlige arbejdspladser. Den har en ryg på 610-760 mm, med 76 cm er det i den høje ende af markedet. Som gør at selv de højeste personer kan få støttet hele deres ryg. Ryglænet består af et Therapod system, 4 elastiske bånd, således at ryglænet former sig efter dig. Den passer 85 % af brugerne, dog har man brug for justering hvis man har et meget dybt lændesvaj.

Har du brækket haleben ? køb malmstolen

Har du brækket haleben, så noter det i bestillingen, så vil vi erstatte DUX® sædet med et Coccyx sæde Malmstolen Classic 7000 kontorstol. Denne reducere presset på halebenet ved et hul i sædet på dette område.

Deles i om kontorstolene på arbejdspladsen anbefaler vi modellerne R4 og R7. Disse har universelle egenskaber som betyder fære justeringer for at sidde godt.

  • DUX® sæde
  • Poleret sort aluminium fodkryds
  • Rygvip, sædevip
  • Indstilling af Ryghøjde, sædedybde
  • Indstilling af Sædehøjde, Lændestøtte

Malmstolen logo

POLSTRING: Blå Capture 4902, sort select 60999

SÆDEHØJDE: 45-54 cm

GARANTI: 10 år

MILJØVENLIGHED: Svanemærket

RYGLÆNSHØJDE: 61-76 cm

SÆDEBREDDE: 47 cm

SÆDEDYBDE: 46-54 cm

Hjælpemiddel: Velegnet for personer med brækket haleben

Brand

Malmstolen

Polstring

Blå Capture 4902, sort select 60999

Sædehøjde

45-54 cm

Materiale

Stof

Ergonomi i sædet

DUX sæde

Tilkøbsprodukter

Armlæn, Nakkestøtte

Garanti

Miljøvenlighed

Svanemærket

Ryglænshøjde

61-76 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

46-54 cm

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Ryghøjde justering, Sædedybde justering

Model

Individuel

Stol

Brækket haleben stol, Ekstra ergonomisk stol

Brand

Malmstolen kontorstole

Køb et stort udvalg fra Malmstolen Hos Prostole forhandler vi et stort udvalg fra svenske Malmstolen. Vi forhandler Classic 4000, Classic 7000, R7, R4 og R3.Classic 7000 og 4000 er velegnet til individuelt brug med mange muligheder for justering og god siddekomfort med Pascal Dux sædet.R4 og R7 er velegnet til kontorer hvor man deles om stolene og ikke har faste pladser. Disse har færre muligheder for justering samt samme gode siddekomfort med Pascal Dux sædet.Det unikke ved Malmstolen er Pascal Dux Sædet, som gør dem kendte for komfortable stole. Udviklet i samarbejde med den svenske møbel producent DUX. Det indeholder fjeder i sædet som giver god komfort og ergonomisk fordeling af vægten og bevægelse i ryggen og kroppen.Alle deres modeller  er som den eneste svenske kontorstol producent miljøcertificeret i henhold til Svanens strenger kriterier. Svanemærket og Möbelfakta hjælper forbrugerne med at vælge både ude fra ergonomi men også miljømæssige synspunkter. De yder 10 års garanti, som er i den høje ende i markedet . Individuelt - en personlig kontorstol Individual serien er kendetegnet ved at være deres mest ergonomiske og eksklusive modeller. Som noget unikt kan hele ryglænet indstilles efter dig. De er særlig god for personer med rygproblemer eller en blot ønsker at forebygge. Her finder du modellerne Classic 4000 og Classic 7000. Classic 7000 har et tilt på 15 grader bagud og 2 grader foran. Med Classic 4000 får du mere bevægelse, her har sædevippet et tilt på 17 grader bagud og 4 grader foran. Dette giver mere bevægelse både foran og bagud.I begge moddeller kan Dux udskiftes med et Coccyx sæde. Dette er et ergonomisk designet sæde som er hul ved halebenet, således at det ikke trykkes når du sætter dig. Fokus - Til fælles områder for længerevarende arbejde Malmstolen R4 og Malmstolen R7  har universelle funktioner, disse er bedre til at forebygge skader på arbejdspladser hvor man ikke har en fast plads. Kernen er det RealActive ryglæn, som passer 95 % af brugerne. Det universelle ryglæn gør at den næste ikke skal tilpasse rygstøtten til sig. De fleste undersøgelser viser at de ansatte sjældent bruger indstillingsmulighederne på stolen og således sidder dårligt, hvorfor disse modeller ikke følger med en justerbar lændestøtte men istedet en universel ryg. R7 kontorstol har et tilt på 15 grader bagud og 2 grader foran. Med R4 kontorstol får du mere bevægelse, her har sædevippet en tilt på 17 grader bagud og 4 grader foran. Dette giver mere bevægelse både foran og bagud. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Malmstolen Classic 7000 kontorstol”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!