Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Høj ryg kontorstol

Aflast ryggen med en høj kontorstol 

En kontorstol skal dække hele din ryg, hvis du vil undgå skader og stress på kroppen af dit kontorarbejde. Hos Prostole finder du et bredt udvalg af høje kontorstole som kan dække hele din ryg. Find den model som passer din størrelse, du kan også kontakte os, vi står klar til at rådgive dig.

Viser alle 26 resultater

I denne kategori finder du kontorstole med en lang ryg. Hvor højt du sidder bestemmes af gaspatronen, som kan udskiftes med den størrelse du ønsker:

Lav Patron ca. 38-47 cm – Velegnet for lave personer
Standard Patron ca. 44-55 cm – Passer de fleste personer
Høj Patron ca. 49-59 cm –  Passer til de højeste personer

Hvor høj skal min kontorstol være, er ofte et spørgsmål vi får. Det skal passe med din højde, således at du kan sidde med flade fødder på gulvet. Standard gaspatronen som typisk kan justeres fra 44-55 cm passer de fleste. Er man højere eller laver end gennemsnittet bør man tjekke efter om man skal have mindre eller større patron. Se efter om i har stole med forskellig højde som du kan prøve på kontoret. Er der ikke mulighed for dette, kan du måle fra dit knæ og ned til gulvet.

Skal du have en høj eller lav gaspatron

Skal du have en lav eller høj gaspatron, bedes du skrive dette i kommentarfeltet ved bestilling. Så sørger vi for at udskifte standardpatronen med den efterspurgte. Som udgangspunkt sendes standard patronen, man har således selv ansvaret for at undersøge og meddele os om en anden størrelse gaspatron.
Hos virksomheder hvor de ansatte deles om kontorstolen, kan man bestille et par med lav og høj gas patron. Vi anbefaler at størstedelen forsynes med en standard, da de fleste passer denne. På denne måde tager man hensyn til de ansattes forskellige størrelser.

Hvor høj skal ryggen være

Det er vigtigt, at kontorstolen dækker op til din skulder, så du undgår skader i ryggen og nakke. Her skal du måle fra sædet og op til skulderen. De fleste modeller følger med ryghøjdejustering, løs målet for justeringsintervallet under produktinfo for at se om det passer dig. Rovo og Malmstolen har en høj ryg, mens Kohl har en kortere ryg. Ryglænshøjden kan læses under den enkelte stol.
Under kategorien høj ryg finder du det bredeste udvalg. Se efter KOHL AIR-sæde, Ergobalance, sædetilt, Pascal dux-sæde og halebenssæde, hvis du vil have mest mulig ergonomi . Til dig som som har dårlig ryg eller ønsker at forebygge skader, således at du holder mange år på arbejdsmarkedet.

Derfor er støtte langs hele ryggen vigtig

Har du et arbejde, hvor du sidder stille mange timer om dagen, er din ryg udsat. Ved at vælge en model med høj ryg får du støtte langs hele ryggen og undgår dårlig ryg. Et af de største årsager til arbejdsskader er ansatte som sidder på lave kontorstole, hvorved deres ryg og nakke spænder, som fører til store belastninger for den enkelte. Det er her vigtigt at man udskifter med en model som dækker ens ryg, således at disse smerter ikke får lov at udvikle sig. Ved valg af kontorstol med høj ryg, som skal bruges af flere, er det vigtigt at sørge for, at der er en ryghøjdejustering, så ryghøjden hurtigt og nemt kan tilpasses den enkeltes statur.

Få rådgivning til at vælge den rette højde

Her hos Prostole har vi altid fokus på at rådgive dig til at finde lige netop den højryggede model, der passer til dig. Er du i tvivl kan du komme forbi vores showroom efter aftale og vi kan finde frem til den højde som passer dig. At vælge den rette højde er en investering i dit helbred. Derfor er alle medarbejdere hos Prostole kvalificerede til at rådgive dig om det rette valg af stol.

Det kan være svært for dig at navigere rundt i det store udvalg, som vi har. Hver stol kan noget forskelligt. Her på hjemmesiden har vi en masse info om, hvad du skal kigge efter, og hvordan du finder den rigtige stol. Men kontakt os endelig og få vejledning.

Hvorfor købe kontorstole hos Prostole?
Prostole har gjort kontorstole til sit kerneområde. Vores konsulenter er eksperter indenfor brugen af kontorstole og hvordan du indretter en ergonomisk arbejdsplads. Vi introducere hvert år nye kontorstole og deler gerne vores viden om stolene og anvendelse med dig.
Hvor høj skal min kontorstol være ?
En kontorstols ryg skal være høj nok til at dække dine skuldrer. Sædehøjden skal indstille til at du kan sidde med vinkelrette ben og have fødderne fladt på gulvet.
Hvorfor er højden på en kontorstol vigtig?
Korrekt højde er vigtig for at opnå en sund arbejdsstilling. Dækkes din ryg og skuldrer ikke af stolen, vil du på et tidspunkt mærke spændinger i nakke, ryg og skulder. Korrekt sædehøjde forebygger skader i knæ og læg. Såfremt du ikke aflaster kroppen med en stol som passer dig, kan disse skader blive kroniske.
Hvilke kontorstole passer høje personer ?
Til høje personer anbefaler vi Malmstolen, disse har en lang ryg mellem 61-76 cm. Alle kontostole kan fås med en lang gaslift for ekstra høje personer fra 51-64 cm. Standard sædehøjde er 42-54 cm, som passer de fleste også mange høje personer.

Søg prostole.dk

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)