Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Lav ryg kontorstole

Lav ryglæn eller uden ryg

Har du brug for at bevæge dig på dit arbejde har vi hos Prostole flere modeller uden ryg. Kontakt vores kundeservice hvis du er i tvivl. En kontorstol må ikke være større end dig, du skal finde en ryg som går til din nakke, således at lændestøtte virker optimalt. Her finder du et udvalg af stole med lav ryg.

Viser alle 11 resultater

Kontorstol til børn

Rovo buggy er en kontorstol til børn. Den kan justeres i takt med at barnet vokser. Det er vigtig med en god ergonomisk stol til børnene da undersøgelser fra 2000-2007 viser at børn og unge bruger mere end to timer i gennemsnit om dagen på tv. Dette er steget markant i nyere undersøgelser som viser 5-6 timers stillesiddende adfærd, som tæller PC, Playstation, TV med mere. Følgerne er øget risiko for overvægt, kolestorol, insulinfølsomhed, blodtryk, kondition og mental sundhed. Med Rovo buggy vil børnene kunne sidde ergonomisk.

Lav ryg hvis du brug for bevægelighed

I rigtig mange erhverv kan det være fordelagtigt at anvende kontorstole med lav ryg. Hvis du fx er tandlæge, klinikassistent eller behandler af en slags, hvor man skal have stor bevægelsesfrihed, når man udfører sit job. Her hos PROSTOLE kan du finde et stort udvalg af kontorstole med lav ryg og helt uden ryg. Du kan få nogle ergonomiske stole, der vinkler med dig, når du som behandler eller tandlæge læner dig frem, så arbejdet bliver mindre anstrengende og belaster ryggen mindre.

Hvis du har en begrænset plads på dit hjemmekontor, kunne kontorstole lav ryg også være velegnede, så kontoret kan integreres i et hjørne af stuen eller soveværelset, uden at det virker for stort.

En lav kontorstol kunne også være en sadelstol. Ved at sidde på en sadelstol, aktiveres både dine mave-, ryg- og benmuskler. Du vil automatisk komme til at sidde i forskellige arbejdsstillinger, så dine muskler arbejder, og du bedre kan holde dig sund. På en kontorstol med ryglæn, hviler musklerne sig og bliver inaktive, hvilket bevirker, at du får en svagere ryg ved lang tids brug. En sadelstol kan spare både dig og dine medarbejdere for gener på ryg, hofter, skulder og nakke.

Rovo surf sadelstol med ergobalance

Rovo Surf Sadelstol er et af de bedste sadelstole på markedet. Den har en unik Ergobalance teknologi, både nede ved hjulene og ved sædet, som skiller den ud fra andre sadelstole på markedet. Dette gør at når du læner dig frem eller rækker ud efter noget udstyr. Så skal du ikke overanstrenge dig eller bøjen ryggen, fordi stolen vinkler med dig. Dette gør arbejdet mindre anstrengende for behandlere, klinisk arbejde, tandlæger med flere. Da man i disse jobs oftest i flere timer udsætter sig selv for anstrengende siddestillinger. Den rigtige sadelstol kan spare dine medarbejdere og dig for mange gener og holde jer mere produktiv. Hvilket er modsat andre sadelstole som har et fast sæde eller ikke har bevægelsesfrihed nede ved fodkrydset.

Søg prostole.dk

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)