Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

Sådan finder du passende konferencestole til virksomheden

At finde passende konferencestole til mødelokalet er ikke uden betydning. Gæster og besøgende tilbringer mest tid her, indretningen og den kaffe man tilbyder de besøgende danner et varigt indtryk. Dine mødestole fortæller noget om din virksomhed og ved at vælge mødestole med den rette fremtoning opbygger man tillid,

”vi siger det ikke kun, vi er det også”.

Vælg mellem forskellige tekstiler og farver, med udgangspunkt i dit brand og branche. Således at mødestolene reflektere din virksomhed og styrker dit brand og budskab. 

Konferencetole med ergonomi og flot design

Hos Prostole mener vi at mødestolene er en del af ergonomien på arbejdspladsen. Gæsterne påvirkes ligeså vel af komforten som af den flotte fremtoning. Det unikke ved vores udvalg er at det harmonerer ergonomi og design.

Man kan få konferencestole med armlæn, tyk sæde og lang ryg som øger komforten. Dette er især en bonus til de lange møder eller hvis ens gæster kommer langvejs fra. En lang flytur kan let kompenseres med gode møde rammer. Mødestolene med glidesko har autoreturdrej, som spare nakken for en del skader, da man vrider mindre på kroppen når man skifter fokus. Vi giver her vores 3 bud på konferencestole som vi anbefaler.

1. Kohl Anteo alu 5900 konferencestol m. armlæn – Den ergonomiske og flotte mødestol

Vi mener at dette er markedets mest ergonomiske konferencestol. Anteo Alu er en flot kontorstol, som har vundet Reddot prisen, det svarer til oscar for design indenfor kontormøbler. Ergonomien er i top, da det er Anto Alu kontorstol som er omdannet til en konferencestol. Stolen har en flot Alu ramme og Y-formet armlæn.

 

Konferencestolen har mange funktioner, lændestøtte, sædehøjdejustering, sædedybdejustering og sædevip. Man sidder på en tyk pude og ryggen er lang på hele 60 cm. Dette giver dig en mødestol som løfter ergonomien på arbejdspladsen uden at gå på kompromis med design og udtrykket. Mødestolen er velegnet til at holde lange møder med god komfort og energi. Som efterlader et positivt og unikt indtryk hos mødedeltagerne. 

2. KOHL Artiso konferencestol – Fra en kendt designer

Designer: Volker Reichert

www.volkerreichert.com

Designer møbler forbindes med prestige. Her anbefaler vi Artiso. Artiso er designet af Volker Reichert som er en kendt designer indenfor kontormøbler. Volker Reichert har en forståelse for at harmonere design med ergonomi som kommer af hans mangeårige erfaring indenfor feltet. Et af hans andre spændene projekter er modul 21, et modul opbygget sofa koncept til erhverv.

Artiso har vundet Reddot prisen, Oscar for design indenfor kontormøbler. Det er en flot mødestol som fås i 4 stel varianter og ryghøjder. Stolen kan yderligere personliggøre ved valg af textil og farve. Konferencestolen er ergonomisk sit tykke sæde med fjeder i og kan fås med en høj ryg, som yder maksimal komfort.

3. KOHL salveo konferencestol SOLITAIRE sort læder m. glidesko – Eksklusiv design og ergonomi

Salveo serien er konferencestole med eksklusivt læder og komfort. Solitaire modellen har en flot diamant syning, som fortæller at virksomheden sætter høje standarder for sig selv og sine samarbejdspartnere. Salveo har et komfortabel sæde som er 7 cm tyk og en ryg på hele 57 cm. Der medfølger armlæn belagt med læder og auto returdrej. Dette giver dig en yderst ergonomisk og flot konferencestol.

 

Det er en mødestol som man får behagelige og komfortable møder i. Hvad enten det er til de korte eller lange møder. Uden at man går på kompromis med virksomhedens udtryk over for de besøgende. 

Kan du lide denne blog?

Del på Facebook
Del på Twitter
Del på Linkdin
Del på Pinterest