Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Salveo konferencestol Solitaire sort læder m. glidesko

17.500,00 KR. inkl. moms

En flot og behagelig konferencestol i læder. Sædet er hele 7 cm tyk og ryggen på 57 cm, hvilket betyder at du med fordel kan holde lange møder uden at mærke det på kroppen.

Leveringstid 6 uger

m. hjul +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
Categorie:

Med Salveos lange ryg og tykke sæde, reducere man spændinger i kroppen og have et sundt mødelokale miljø. Man sidder behageligt gennem hele mødet og skåner kroppen. Dens lange ryg bidrager også til at du kan slappe af mere under mødet og ikke spænder i ryggen, nakken og skuldrerne. Møder er idag en større del af arbejdet og mange virksomheder glemer ofte at med den tid man bruger i et mødelokale at de ansatte kan få skader her.

Flotte diamantsygninger 

Forskellen fra Classic serien er at du i Solitaire får læder med diamant syning. Stolen fremstår meget pæn og signalere eksklusivitet. Som både giver et pænere mødelokale men supplere også til virksomhedens brand. Det er nemlig her du møder dine samarbejdspartnere og kunder.

Konferencestolen er med armlæn som er betrukket med læder. Som betyder at du kan opnå afslappede sidestillinger til mødet. Mødestolen er i flotte glidesko, som har returdrej hvilket betyder at stolen vender tilbage til udgangsposition. Dette giver altid et pænt mødelokale. Det gør også at du kan dreje ryggen mod præsensationen, hvorved du ikke skal vride ryggen og belaste den unødig.

Glideskoene er veludførte og pæne, de har plastik under sig således at man skåber gulvet. Disse kan man dog ikke se da de er skjulte.

KOHL salveo konferencestol SOLITAIRE sort læder m. glidesko signalere eksklusivitet. Det er en yderst flot mødestol i ægte læder med flotte diamantsyninger. En mødestol hvor flot design og komfort går hånd i hånd.

  • Autodrej
  • Tyk sæde 7 cm
  • Høj ryg 57 cm
  • Krom fri læder

SÆDEHØJDE: 46 cm

RYGLÆNSHØJDE: 57 cm

SÆDEBREDDE: 46 cm

SÆDEDYBDE: 47 cm

MODEL: Salveo

Brand

Kohl

Sædehøjde

46 cm

Materiale

Læder

Ryglænshøjde

57 cm

Sædebredde

46 cm

Sædedybde

47 cm

Model

Salveo

Stel

Glidesko, Hjul

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er en tysk procuent af kontorstole og konferencestole. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, som bidrager til god ergonomi. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da deres stole har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award.Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver.Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohls læder stole er målrettet til arbejdspladser. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Salveo konferencestol Solitaire sort læder m. glidesko”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!