fbpx
Grundet Corona har vi længere leveringstider. Tjek med os på det enkelte produkt inden du køber.
Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

Kontorstole specislister

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

malmstolen kontorstole

Viser alle 101 resultater

 • DUX® SÆDE OG SÆDEVIP
  Malmstolen R7 kontorstol

  Malmstolen R7 kontorstol

  Velegnet for en eller flere brugere som sidder over længere perioder, kontorstol m. Pascal DUX® sæde, sædevip
 • DUX® SÆDE OG SÆDEVIP
  Malmstolen R4 kontorstol

  Malmstolen R4 kontorstol

  Velegnet for en eller flere brugere som sidder over længere perioder, Kontorstol m. Pascal DUX® sæde, sædevip
 • DUX® SÆDE OG SÆDEVIP
  Malmstolen Classic 7000 kontorstol

  Malmstolen Classic 7000 kontorstol

  Individuelle justeringsmuligheder, kontorstol m. Pascal DUX® sæde, rygstøtte justering, sædevip og høj ryg 610-760 mm
 • DUX® SÆDE OG SÆDEVIP
  Malmstolen Classic 4000 kontorstol

  Malmstolen Classic 4000 kontorstol

  Individuelle justeringsmuligheder, Kontorstol med Pascal DUX® sæde, sædevip og høj ryg 610-760 mm, rygstøtte justering
 • DUX® SÆDE OG SÆDEVIP
  Malmstolen R3 kontorstol medium ryg

  Malmstolen R3 kontorstol medium ryg

  Selvjusterende kontorstol med Patenteret Pascal DUX® sæde og sædevip.
 • DUX® SÆDE OG SÆDEVIP
  Malmstolen R3 kontorstol

  Malmstolen R3 kontorstol

  Selvjusterende kontorstol med Patenteret Pascal DUX® sæde og sædevip

Malmstolen kontorstole

Malmstolen AB fra Sverige er ejet af Flokk og producere udelukkende ergonomiske kontorstole. Deres kontorstole er kendte for et patenteret Pascal Dux Sæde og vippefunktion, som giver god ergonomi. De er specialister i at udvikle og skabe ergonomiske kontorstole i verdensklasse og give et sundere arbejdsmiljø. Udviklingen af kontorstolene er baseret på forskning og holdbare fakta, produktionen er i henhold til høje miljøkrav, og kunderne adresseres altid gennem sælgere som er veludannet. Dette skyldes at der er en indbygget stolthed og følelse af ergonomisk kvalitet i kontorstolene fra Malmstolen-mærket, noget der gennemsyrer alle produkt serierne, der forlader fabrikken og når ud til kunder som sidder hele dagen på en kontorstol. 

Malmstolen R4 kontorstol,

Det er ikke muligt at være interesseret i menneskers sundhed uden egentlig at tænke på miljøet på samme tid, det går hånd i hånd. Alle kontorstolene fra Malmstolen er som den eneste svenske kontorstol producent miljøcertificeret i henhold til Svanens strenger kriterier. Svanemærket og Möbelfakta hjælper forbrugerne med at vælge de bedste kontorstole på markedet ud fra både miljømæssige og kvalitetsmæssige synspunkter. Malmstolen har en vision om et bæredygtigt samfund, hvor miljømærkning resultere i et bæredygtigt forbruger marked. Det faktum at vi yder 5 - 10 års garanti på vores kontorstole har en sammenhæng til dette.
Vi ønsker at bidrage til positiv forandring gennem vores arbejde. For din arbejdsplads, for planeten og dig. 

Overblik over Malmstolen kontorstole

Malmstolen kontorstole er delt op i tre forskellige serier Fokus, Aktiv og Individuel. De er opdelt efter din brug, afhængig om stolen er til individuel brug eller til deling og hvor man timers stillesiddende arbejde der er tale om. I de enkelte serier har man flere stole, hvor forskellen ligger i mekanismen.

Malmstolen Individuelt - en personlig kontorstol

Individual serien er kendetegnet ved at være de ergonomiske og eksklusive kontorstole. Kontorstolen ryg kan indstilles efter din rygs naturlige profil, således er den velegnet til personlige arbejdspladser, og hvor du sidder og arbejder i mange timer. Intet er tilfældigt, Individuel serien kontorstole er et resultat af over 20 års erfaring og videnskabelige rapporter om ergonomi. Kontorstolen har opnået en godkendelse på at man kan sidde hele dagen og arbejde og er særlig god for dig med rygproblemer eller en eksisterende rygskade da den kan justeres efter dig. Her finder du Malmstolen Classic 4000 kontorstol og Malmstolen Classic 7000 kontorstol.

HVad er forskellen på Malmstolen Classic 7000 kontorstol og Malmstolen Classic 4000 kontorstol

Forskellen på disse to kontorstole ligger i sædevippets udførelse. Malmstolen Classic 7000 kontorstol har en tilt på 15 grader bagud og 2 grader foran. Med Malmstolen Classic 4000 kontorstol får du mere bevægelse, her har sædevippet en tilt på 17 grader bagud og 4 grader foran. Dette giver mere bevægelse både foran og bagud.

Malmstolen Fokus - Kontorstole til fælles områder for længerevarende arbejde

Fokus serien er for din virksomhed, hvor i er flere om at dele stolen men samtidig gerne vil sidde ergonomisk i mange timer. Med blot et par simple indstillinger vil dine medarbejdere kunne side ergonomisk. Dette er vigtigt, da ergonomiske kontorstoles kompleksitet oftest gør at medarbejderne ikke får indstillet kontorstolen og hermed ikke sidder ergonomisk korrekt. Her finder du Malmstolen R4 kontorstol og Malmstolen R7 kontorstol.

HVad er forskellen på Malmstolen R4 kontorstol og Malmstolen R7 kontorstol

Forskellen på disse to kontorstole ligger i sædevippets udførelse. Malmstolen R7 kontorstol har en tilt på 15 grader bagud og 2 grader foran. Med Malmstolen R4 kontorstol får du mere bevægelse, her har sædevippet en tilt på 17 grader bagud og 4 grader foran. Dette giver mere bevægelse både foran og bagud.

Malmstolen Aktiv - kontorstole til fælles områder

Active-serien kontorstole har en universel ryg som passer op til 95% af alle rygprofiler som gør den god til fælles områder og arbejdsstationer hvor der er op til flere brugere af kontorstolen. Her vil man gerne hurtigt kunne finde sig til rette i kontorstolen og sidde ergonomisk korrekt. I Active serien finder man R3 og R2 kontorstole, ryglænet har et  affjedrede system og sædevip et selvbalancerende system som giver dig en ergonomisk god siddestilling på kontorstolen.  Active High5 er den eneste stående stol på markedet, hvor du får fuld støtte til hele ryggen. Kontorstolen er velegnet til arbejder hvor man skal være aktiv som i værksteder samt mellemkoncentreret arbejde.

Pascal Dux sæde - ergonomisk hjørnesten hos Malmstolen kontorstole

Pascal Dux sædet er udviklet i samarbejde med den svenske møbel producent DUX, heraf navnet. Den indeholder fjeder i sædet som giver god komfort og ergonomisk fordeling af vægten og bevægelse i ryggen og kroppen.

Malmstolen producere kontorstole til personer med brækket haleben

Hos Malmstolen producere de kontorstole til personer med brækket haleben. Dette finder du i Malmstolen classic 4000 og Malmstolen Classic 7000 som tilvalg. Her er sædet designet ergonomisk, således at det ikke trykker på dit haleben. Modsat andre kontorstole, hvor personer med haneben oftest føler ubehag. Det ergonomiske sæde kaldes for et Coccyx sæde.

Søg prostole.dk

Login

Create an account

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)