Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Konferencestole

Shop blandt et stort udvalg af mødestole til erhvervslivet

Mødestole fra anerkendte Europæiske producenter til erhvervslivet. Hos Prostole kan du købe blandt et stort udvalg af konferencestole med god design og komfort til dit mødelokale. De fleste stole har auto returdrej, således at lokalet til enhver tid fremstår pænt.

Volker Reichert og Angelika Seeschaaf er nogle af de kendte designere i udvalget. Flere af stolene har vundet Reddot Design Award. Prostoles Instagram  Prostole Youtube

Viser alle 27 resultater

Konferencestole i flot design og god komfort

En god og komfortabel stol er en vigtig brik i at indrette arbejdspladsen ergonomisk. Med en god stol kan I få både behagelige arbejdsdage og gøre kroppen en tjeneste. Skal I sidde stille mange timer om dagen på arbejde, er det vigtigt at have en stol, der passer til jeres behov, og støtter kroppen. Det samme gælder, når der skal holdes møder på arbejdspladsen. En god stol er afgørende. Prostole tilbyder kontor- og konferencestole, hvor både komfort og design er i top. Det er stole, der er velegnet til møder, og samtidig passer ind i virksomhedens indretning. I finder stole, som passer til alle typer møder. Her vil en konferencestol med tykt sæde og god støtte i ryggen, være et oplagt valg, hvis I holder mange lange møder. Og vil I skabe et ekstra løft i indretningen, kan I overveje, om stolenes materiale skal være i en særlig farve eller skabe et afdæmpet eksklusivt udtryk.

Hos Prostole forhandler vi anerkendte brands og har et stort og varieret sortiment, I kan vælge mellem. Der kan være mange parametre at vælge ud fra, derfor er I altid velkomne til at søge vejledning ved vores kundeservice, hvor vi tilbyder personlig rådgivning.

Ved stillesiddende arbejde er en ergonomisk stol det bedste valg for at give optimal støtte, bidrage til god arbejdsstilling og undgå forkert belastning.

En ergonomisk mødestol giver jer en god siddeoplevelse og støtter kroppen, så I kan sidde behageligt og gøre noget godt for kropsholdningen. Nogle stole er gode til at forebygge rygsmerter, mens andre giver god komfort. Men vigtigst er, at alle ergonomiske stole kan indstilles til specifikke behov. Så er I sikrede en komfortabel siddeoplevelse til møder og på arbejdsdage – hver dag.

Artiso i sort læder foran og rød læder bagved, en flot kombination som passer med gulvtæppet.anteo konferencestole Home

Mødestole

Vil I skabe indbydende møde- og konferencelokaler? Det er her, I inviterer ledere, sælgere og eksterne gæster ind. Der kan nemt blive brugt mange timer på at udvikle strategier og gennemgå vigtige ting, der får betydning for virksomheden. Det kræver behagelige og ordentlige forhold. Derfor er en lækker møde stol det helt rigtige sted at starte – her kan hentes en følelse af trivsel og tilfredshed, der skaber rammer for at træffe gode beslutninger. Når I sidder komfortabelt, kan I koncentrere jer om dét mødet handler om. Og samtidig kan et velindrettet mødelokale sætte den rette stemning for mødet ved at virke indbydende og i tråd med resten af virksomhedens brand. Mødestole og mødelokaler er med til at skabe et indtryk af virksomheden som helhed.
Konferencestol med armlæn eller uden armlæn?
Vi går op i at vores stole tilbyder gode komfort, derfor kigger vi på de ergonomiske fordele.

En god konferencestol skal vælges efter de rette behov og tilpasningsmuligheder. Det skal være behageligt at sidde i en konferencestol, de skal gerne tilbyde støtte og komfort. Det gælder både for stole med og uden armlæn. Men hvad giver egentlig den bedste komfort? Hvilken type stol får man mest ud af?

Hos Prostole anbefaler vi en komfortabel konferencestol med armlæn til lange møder. Det kan også være, at stole med armlæn bliver foretrukket blandt virksomhedens medarbejdere ved deres skrivebord, hvis de sidder meget ned i løbet af en arbejdsdag. Armlænene kan give ekstra støtte, som kan være særligt rart, når man har siddet ned længe. Armlænene skaber som udgangspunkt en bedre siddekomfort. Men der kan også være ulemper. Armlænene kan for eksempel skabe problemer ved skrivebordet, hvis de kommer i vejen, når stolen skal køres ind til bordet, og derved ikke længere tilbyder en ergonomisk god siddestilling ved skrivebordet. Armlænene kan også være upraktiske i sammenhænge, hvor man ønsker at kunne stable stolene, når de ikke længere er i brug.

Stole med armlæn kan være behagelige, for at have et sted at hvile armene. Har man et stort behov for at bevæge sig ved sin arbejdsstation kan armlænene dog komme til at være i vejen. For den bedste siddekomfort er der altså ikke et entydigt svar på, om det rette valg er en stol med eller uden armlæn.

I mange tilfælde vil en stol med armlæn egne sig rigtigt godt til møde- og konferencelokaler, hvor man vil lave stillesiddende arbejde.

Stole til mødelokaler

Stole i mødelokaler kan være med til at forme rummets udtryk. Det er et element, du kan skrue på, for at give et indbydende indtryk. Måske ønsker I et stilet og eksklusivt udtryk. Eller måske foretrækker I et afslappet udtryk, der indbyder til ro og fordybelse. I kan få det, I ønsker, blot ved at tænke stolene ind i indretningen af mødelokalet. Her kan I gå på jagt i tekstiler, farver og ramme, for at skabe det helt rette udtryk, der samtidig matcher virksomhedens identitet.

Derudover kan I tænke stolenes funktioner ind i udtrykket. Det kan for eksempel være rart at efterlade mødelokalet rydeligt og pænt. Det kan I nemt skabe ved at vælge stole, der har et indbygget returdrej, så stolene altid vender ind mod bordet.

Læs også om valg af kontorstol her

FAQ

 • Hvad er den bedste konferencestol?
  Den bedste konferencestol passer med virksomhedens øvrige indretning og identitet. Konferencestolen skal udtrykke den følelse du vil have dine kunder skal få af din virksomhed. Farven eller textilen af konferencestolen kan være baseret på firmaets logo, den service man giver eller den følelse man vil frembringe.
 • Hvilke konferencestole har i?

  Vi har et væld af konferencestole i forskelig textil, farve og ramme. Det brede sortiment afspejler det behov virksomhederne har for at indrette deres mødelokaler og konferencecenter. Vi har stort udvalg indenfor stof textiler som Tempt, Floyd, Blazer, Patina m. m. Du kan også få med mesh eller læder. Vi har mange læder varianter i sort, brun eller læder med diamantmønster.

 • Eksklusive konferencestol og mødestole i læder
  Hos Prostole har vi et bredt udvalg af konferencestol og mødestole indenfor læder. De er med flot design og god ergonomi, som gør dem yderst behagelige at holde møder i. Salveo konferencestole  har et tykt sæde på 7 cm og høj ryg på cm. Vil du have eksklusiv mødestol med glidesko i læder, har vi både i sort læder og i kaffe læder. De har auto returdrej, så stolen altid vender mod bordet således at dit mødelokale fremstår pænt for de næste som træder ind.
 • Hvilken konferencestol skal jeg vælge?
  Du skal vælge en konferencestol som både afspejler jeres virksomhed og længden af jeres møder. Holder i lange møder vil en konferencestol med høj ryg og tyk sæde samt noget ergonomi i være fordelagtig. Til korte møder kan man nøjes med standard konferencestole. Er det vigtigt for at mødelokalet skal fremstå pænt, hver gang, kan i vælge en stol med returdrej.
 • Hvorfor er en god konferencestol vigtig?
  Valget handler mere om ergonomi. Har du partnere og kunder på besøg er det i mødelokalet at man tilbringer en del af tiden, hvorfor indretningen af denne er vigtig. Dine kunder ligger ikke kun mærke til din præsentation, men også det de ser. Konferencestole og mødestole en del af det image kunderne og partnerne får af din virksomhed.

Brand

Materiale

Ergonomi i sædet

  Pris


  Min Price:

  Max Price:

  Type

  Miljøvenlig

   Højde af ryglæn

   Sædebredde

   Sædedybde

   Søg prostole.dk

   Login

   Password Recovery

   Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

   INDKØBSKURV (0)