Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Malmstolen R7 kontorstol

10.625,00 KR. inkl. moms

  • God som dele stol
  • Komfortabel Pascal Dux Sæde
  • Lang ryg

Malmstolen har udviklet denne stol til kontorer hvor de ansatte ikke har faste pladser, men sætter sig ned der hvor der er ledigt. Denne model har universelle egenskaber således at den passer de fleste.

Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,

God til flyverpladser

Dens universelle ryg passer 95 % af alle ryg profiler, som gør at de ansatte ikke får ondt i ryggen. Istedet for er justerbart lændestøtte har Malmstolen til denne model udviklet et selv formende RealActive ryglæn, da undersøgelser viser at de ansatte sjældent justere før de sidder.

Malmstolen R7 kontorstol

God komfort med Dux Sæde

Modellen er udstyret som noget unikt på markedet med et patenteret Pascal DUX® sæde Malmstolen R7 kontorstol  udviklet af det svenske sengetøjsfirma Dux. Det er et behageligt sæde som samtidig reducere pressen på kroppen. Stolen har et Knæ-vippefunktion, hvor bevægelses-akslen er placeret lige under den forreste kant af sæde, som giver en naturlig bevægelse. Vippet er 15 grader bagud og 2 grader foran, hvor R4 har et større sædevip.

Malmstolen er en Svensk produceret som har svanemærket stole. Du får en grøn kontorstol skabt efter de skrappeste miljøregler.

R7 har en høj ryg som kan justeres op til 71 cm. Sædet kan skubes med hele 8 cm. Dette betyder at de højeste personer også kan få aflastet nakke og skulder.

  • DUX® sæde
  • Poleret sort aluminium fodkryds
  • Rygvip, sædevip
  • Ryghøjde, sædedybde
  • Sædehøjde, Universel Lændestøtte

Malmstolen logo

POLSTRING: Blå Capture 4902, sort select 60999

SÆDEHØJDE: 45-56cm

GARANTI: 10 år

MILJØVENLIGHED: Svanemærket

RYGLÆNSHØJDE: 61-71 cm

SÆDEBREDDE: 47 cm

SÆDEDYBDE: 46-54 cm

Anvendelse: Stol til fleks pladser

 

Brand

Malmstolen

Polstring

Blå Capture 4902, sort select 60999

Sædehøjde

45-56cm

Materiale

Stof

Ergonomi i sædet

DUX sæde

Tilkøbsprodukter

Armlæn, Nakkestøtte

Garanti

Miljøvenlighed

Svanemærket

Ryglænshøjde

61-71 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

46-54 cm

Tilpasningsmuligheder

Ryghøjde justering, Sædedybde justering, Universel ryg

Model

Fokus

Stol

Ekstra ergonomisk stol, Stol til fleks pladser

Brand

Malmstolen kontorstole

Køb et stort udvalg fra Malmstolen Hos Prostole forhandler vi et stort udvalg fra svenske Malmstolen. Vi forhandler Classic 4000, Classic 7000, R7, R4 og R3.Classic 7000 og 4000 er velegnet til individuelt brug med mange muligheder for justering og god siddekomfort med Pascal Dux sædet.R4 og R7 er velegnet til kontorer hvor man deles om stolene og ikke har faste pladser. Disse har færre muligheder for justering samt samme gode siddekomfort med Pascal Dux sædet.Det unikke ved Malmstolen er Pascal Dux Sædet, som gør dem kendte for komfortable stole. Udviklet i samarbejde med den svenske møbel producent DUX. Det indeholder fjeder i sædet som giver god komfort og ergonomisk fordeling af vægten og bevægelse i ryggen og kroppen.Alle deres modeller  er som den eneste svenske kontorstol producent miljøcertificeret i henhold til Svanens strenger kriterier. Svanemærket og Möbelfakta hjælper forbrugerne med at vælge både ude fra ergonomi men også miljømæssige synspunkter. De yder 10 års garanti, som er i den høje ende i markedet . Individuelt - en personlig kontorstol Individual serien er kendetegnet ved at være deres mest ergonomiske og eksklusive modeller. Som noget unikt kan hele ryglænet indstilles efter dig. De er særlig god for personer med rygproblemer eller en blot ønsker at forebygge. Her finder du modellerne Classic 4000 og Classic 7000. Classic 7000 har et tilt på 15 grader bagud og 2 grader foran. Med Classic 4000 får du mere bevægelse, her har sædevippet et tilt på 17 grader bagud og 4 grader foran. Dette giver mere bevægelse både foran og bagud.I begge moddeller kan Dux udskiftes med et Coccyx sæde. Dette er et ergonomisk designet sæde som er hul ved halebenet, således at det ikke trykkes når du sætter dig. Fokus - Til fælles områder for længerevarende arbejde Malmstolen R4 og Malmstolen R7  har universelle funktioner, disse er bedre til at forebygge skader på arbejdspladser hvor man ikke har en fast plads. Kernen er det RealActive ryglæn, som passer 95 % af brugerne. Det universelle ryglæn gør at den næste ikke skal tilpasse rygstøtten til sig. De fleste undersøgelser viser at de ansatte sjældent bruger indstillingsmulighederne på stolen og således sidder dårligt, hvorfor disse modeller ikke følger med en justerbar lændestøtte men istedet en universel ryg. R7 kontorstol har et tilt på 15 grader bagud og 2 grader foran. Med R4 kontorstol får du mere bevægelse, her har sædevippet en tilt på 17 grader bagud og 4 grader foran. Dette giver mere bevægelse både foran og bagud. 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Malmstolen R7 kontorstol”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!