Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Chef kontorstole

Her i udvalget finder du flotte læder kontorstole som har vundet internationale Design priser. Køb en stol hos Prostole.dk hvis du gerne vil have det flotte læder udseende men også god ergonomi. Stolene i udvalget er velegnet til både de lange og korte dage på arbejdspladsen.

Showing all 6 results
 • Rovo 5910 chef kontorstol m. armlæn, nappa læder

  7.125,00 KR. inkl. moms 5.700,00 KR. eksl. moms

  Lang ryg på 70 cm giver god støtte. Aflast dine arme og ben med sædedybde justering og de medfølgende armlæn.

 • Rovo Xp ergonomisk læder kontorstol EB comfort

  12.500,00 KR. inkl. moms 10.000,00 KR. eksl. moms

  Med ergobalance opnår du varieredende siddestillinger, en sundere hverdag på kontoret. Sid godt på fjeder sædet.

 • Kohl Anteo Alu 5900 læder kontorstol m. armlæn

  13.000,00 KR. inkl. moms 10.400,00 KR. eksl. moms

  KOEHL®AIR-sædet modvirker stivhed i kroppen. Aluminium ramme, Reddot Vinder i design. Flot læderstol med fremragende ergonomi.

 • Rovo Xz 7020 A chef kontorstol m. armlæn

  18.750,00 KR. inkl. moms 15.000,00 KR. eksl. moms

  Sid godt på fjeder PUR-FOAM sædet som reducerer stresset på kroppen. Aflast armen med v-formet armlæn.   

 • Kohl Salveo Classic læder kontorstol m. armlæn og nakkestøtte

  25.000,00 KR. inkl. moms 20.000,00 KR. eksl. moms

  Sid behageligt på fjeder sædet. Aflast kroppen med nakkestøtte og armlæn. God design og ergonomi i denne chefstol i læder.

 • Kohl Salveo Solitaire læder kontorstol m. armlæn og nakkestøtte

  28.750,00 KR. inkl. moms 23.000,00 KR. eksl. moms

  Sid behageligt på fjeder sædet. Iknlsuiv nakkestøtte og armlæn, så du kan aflaste kroppen.

Kontorstole i læder – eksklusiv følelse

Kategorien Chefstole består af kontorstole i læder af højeste kvalitet. Alle modellerne har meget ergonomi og hjælper med at forebygge skader som typisk opstår hos kontoransatte. Før i tiden var disse kun forbeholdt direktører og ledere, derfor blev de kaldt for en chefstol. Men nu om stunder er det blevet mere almindeligt på mange kontorer, at bruge komfortable stole i læder, der med deres elegante look og design får kontor området til at præsentere sig flot og professionelt. En kontorstol med en god ergonomi og i flot læder er velfortjent, når man skal tilbringe mange timer hver dag siddende på sit arbejde. Vores udvalg kommer fra de bedste producenter i Europa, som kan mærkes på læderets fine kvalitet. De naturlige ar er en del af dets charme samt vidne om læderets ægte kvalitet.

Stolene kan justeres både i sædedybde, højde, vægt og ryg, så ergonomien er helt perfekt. Vil du både beskytte din ryg og skabe et indbydende kontor, er Salveo Classic fra Kohl et godt bud, som med fjedre i sædet er god at sidde på, den følger med armlæn og nakkestøtte. Du kan justere stolen til at støtte dig de rette steder for at skåne dig fra en øm ryg og nakke.

God komfort og design

Du kan vælge mellem flere forskellige typer og farver. Nogle af stolene følger med armlæn eller nakkestøtte. Med en god siddekomfort opnås både et større velvære, øget produktivitet og effektivitet. Til hjemmearbejdspladsen vil det også være en god idé at investere i en komfortabel og flot læder kontorstol. ROVO Xz 7020 A er med sine v-formet armlæn begge dele, sædet består af specialdesignede fjedre som sikrer god siddekomfort. En anden stol med fokus på design er Anteo Alu som har vundet Red Dot Design Award for sin flotte alu ramme. Den gode ergonomi er ligeså vigtig som design, Anteo Alu er udstyret med Kohl Air Sæde, således at du ikke får skader af dit arbejde. Denne kombination af ergonomi og design gør vores stole velegnede til brug for virksomheder.

Indkøbs kurv 0