Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Chef kontorstole

Viser alle 6 resultater

Chefstole – eksklusiv følelse

Kategorien Chefstole består af kontorstole i læder af højeste kvalitet. Alle modellerne har meget ergonomi og velegnet til mange timers arbejde. Før i tiden var disse kun forbeholdt direktører og ledere, derfor blev de kaldt for en chefstol. Men nu om stunder er det blevet mere almindeligt på mange kontorer, at bruge komfortable stole i læder, der med deres elegante look og design får kontorområder til at præsentere sig flot og professionelt. En kontorstol med en god ergonomi og i flot læder er velfortjent, når man skal tilbringe mange timer hver dag siddende på sit arbejde. Vores udvalg har fokus på både ergonomi, flot design og komfort.

Stort udvalg af læder kontorstole

Vi har et stort udvalg af kontorstole i læder. Det er nogle stole i den bedste kvalitet med masser af indstillingsmuligheder og komfort. De kan justeres både i sædedybde, højde, vægt og ryg, så ergonomien er helt perfekt. Nogle af vores stole er velegnede til 24 timers brug, da de er nemme at indstille og har en høj siddekomfort.

God komfort og ergonomi

Du kan vælge mellem flere forskellig typer og farver. Nogle af modellerne følger med armlæn eller nakkestøtte. Med en god siddekomfort opnås både et større velvære, øget produktivitet og effektivitet. Til hjemmearbejdspladsen vil det også være en god idé at investere i en komfortabel og flot læder kontorstol. En chefstol med et yderst komfortabel sæde er ROVO xz 7020 A m. flotte v-formet armlæn. Anteo Alu stolene har en flot alu ramme og ergonomisk sæde. Salveo classic har fjeder i sædet og mange justeringsfunktioner, som giver god komfort og ergonomi.

Brand

Materiale

Ergonomi

Kategorier

Pris


Min Price:

Max Price:

Type

  Søg prostole.dk

  Login

  Create an account

  Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

  Password Recovery

  Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

  INDKØBSKURV (0)