Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Ergonomisk kontorstol

Bredt udvalg af ergonomisk kontorstol

Ønsker du de bedste arbejdsforhold, med mest mulig ergonomi, så er det her du skal se efter en ergonomisk kontorstol. Kontorstole i denne kategori hører til de mest ergonomiske på markedet. Disse stole har ikke blot mange tilpasningsmuligheder men også et ergonomisk sæde som bidrager til markant mere ergonomi i forhold til normale kontorstole. Ergonomien i sædet bidrager til bevægelse og varierende arbejdsstillinger som reducerer risiko for skader markant.

Her kan du købe stole udelukkende med Kohl Air Sæde, Fjeder sæde, Ergobalance og Dux sæde. Som gør at vi hos Prostole kan tilbyde dig nogle af markedets mest ergonomiske kontorstole til dit arbejde. For personlig rådgivning kontakt os på:

  • Tlf. 71 74 10 14
  • Mail: info@prostole.dk
  • Showroom: Smedeholm 13 B 2730 Herlev
  • Til erhverv tilbydes en prøvestol i 2 uger.

Se også kategorierne: Alle kontorstole, Læder kontorstole, Høj ryg kontorstole, Lav ryg kontorstole

 

 

 

 

Viser alle 18 resultater

De bedste ergonomiske kontorstole år 2023

Der er mange stole at vælge mellem med høj ergonomi. Det store udvalg afspejler virksomhedens og de ansattes behov. Ønsker du mere ergonomi så køb en kontorstol med Kohl Air Sæde, Dux Sæde eller Ergobalance. Disse ergonomier afstresser din krop og hjælper mod skader ved at skabe varierede og komfortable siddestillinger.

Hvorfor vælge en kontorstol med Kohl Air Sæde


Har du smerter i ryg eller har du et arbejde hvor du sidder i mange timer, hvor kravene til stolen skal være lidt højere, så er en stol med Kohl Air Sæde et godt valg. Sædet i disse stole er anderledes end i normale kontorstole. Der er to luftpuder i sædet, som bidrager til bevægelse og varierende siddestillinger, som kaldes for Kohl Air Sæde. Teknologien er genial og patenteret af Kohl, mikrobevægelserne i sædet løsner kroppen og reducere risiko for skader.

Et god bud er Kohl Tempeo Wave kontorstol som med sit Kohl Air er et af markedets mest ergonomiske kontorstol. Du får alle tilpasningsmuligheder således at du kan indstille sædet, ryggen, lænden og vippemodstand til at passe til dig. Den har et god tilt fremad og stort vip bagud.

Mere ergonomi i kontorstolen med Dux Sæde og fjeder sæde


At sidde hele dagen på et hårdt sæde er ikke behageligt og giver en stresset arbejdsdag. Med Dux Sæde får man et behageligt sæde, således at kroppen føler sig godt tilpas, selv efter mange timers arbejde. Fjedrerne i sædet er bygget til både at give dig komfort og ergonomi, mens du arbejder.

Malmstolen 4000 er et af de mest komfortable ergonomiske kontorstole på markedet med en solid støtte til ryggen. Man kan justere lang hele ryggen for optimal støtte som er unik, da man normalt kun kan støtte i lænden. Dux Sædet er så behageligt at man ikke får lyst at stå op, man sidder godt i den. Med stolens mange tilpasningsmuligheder kan du opnå optimal aflast når du justere til din rygs højde og bens længde.

Få mere bevægelighed med Ergobalance


At sidde stift i ensformige arbejdsstillinger er et af de største årsager til skader hos kontoransatte. En kontorstol med Ergobalance giver dig et større rum for bevægelse. Man sidder ligesom på et kugleleje, som giver mulighed for flere varierende siddestillinger. Med Ergobalance gør man op med ensformige arbejdsstillinger og opnår et markant bedre arbejdsmiljø.

Rovo Xp ergonomisk kontorstol EB comfort er flagskibet hos det tyske firma. De giver dig en kontorstol som du både sidder komfortabelt i og har god bevægelighed i med dets Ergobalance. Denne kombination giver dig et af markedets mest ergonomiske kontorstol. Udover det har stolen mange justeringsfunktioner.

Hvad er en god ergonomisk kontorstol?

Det som kendetegner gode ergonomiske kontorstole er dets ergonomiske sæde. Da vi sidder ned hele dagen, er det noget som forbedre din arbejdsforhold markant. Udover det skal stolen kunne indstilles til de ansattes forskellige kropsbygning. Så du får den optimale støtte til din ryg, lænd, nakke og ben:

Sædet skal kunne justeres i dybden til at give dine lår den bedste støtte.
Ryggen skal kunne justeres i højden for at give den optimale støtte til din ryg og nakke
Lændestøtten skal kunne justeres for at give den bedste støtte til nedre ryg.
Vippet på stolen skal føles naturligt og ergonomisk, således at man har en god siddestilling når man bevæger sig.

Søg prostole.dk

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)