Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Anteo Alu 5900 kontorstol tube m. armlæn

10.375,00 KR. inkl. moms

 • Kohl Air sæde
 • Design vinder
 • Inklusiv armlæn

Med KOEHL®AIR-SEAT ændres din siddestilling konstant i løbet af dagen uden at du skænker det en tanke. Det er to luftpuder i sædet som du kan justere hårdheden på via en knap som reducere eller øger lufttrykket i puderne. En aktiv måde at sidde på for din krop, ved at puderne ændrer tryk og bidrager til at du bevæger dig i mikro niveau.

Nakkestøtte +
0,00 KR.
 • Tilvalg pris: 0,00 KR.
 • Total: 0,00 KR.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: , ,
(1 kundeanmeldelse)

Aktiv hverdag med Kohl Air Seat 

En innovation af tyske Kohl til deres kontorstole, som ikke er set i andre kontorstole, da de fleste kontorstole ikke har ergonomi i sædet. Har du irriation eller skader i ryggen som diskusprolaps så vil en ekstra hånd af ergonomi være tiltrængt for din krop.

Kohl ergonomisk air seat

Reddot Design vinder

Anteo Alu 5900 Tube er inklusiv armlæn som giver god mulighed for varierede og afslappede siddestillinger. Stolen har et flot aluminium stel og kombinere æstetik og ergonomi. Reddot vinder i design, som svarer til Oscar indenfor kontormøbler. Anteo alu har lændestøtte justering, vægt justering, negativ sædetilt 4 grader, sædedybde justering, rygvip og sædehøjde justering. Sædet og ryggen bevæger sig sykront. Lændestøtte kan justeres i højden. Stolen giver de optimale betingelser for at reducere stress på ryg, nakke og skulder, ved dets aflastende Kohl sæde og de mange indstillingsmuligheder. Du reducere stress på låret ved at gøre brug af sædedybde til at dække dine lår. Ryggen aflaster du ved at tilpasse lændestøtten til krumningen af lænden, således at den ikke er så udsat.

KOHL anteo ALU 5900 læder kontorstol m. armlæn

Der følger ikke ryghøjde justering med, se derfor under produkt info for at se om ryggen vil kunne dække dine skuldrer. Alternativt kan du tilkøbe nakkestøtte for bedre støtte.

Kohl er en god producent af kontorstole med god innovation og ergonomi. De er kendte for deres Kohl Air sæde som fås i alle deres modeller undtagen basic. Deres fokus er udelukkende på kontorstole og mødestole. De putter mange kræfter i at forske og forbedre stolene ergonomisk. Løbende forbedres deres modeller samt med lancering af nye udvider de deres udvalg.

Flot designstol, som i 2016 modtog, reddot office design pris.

 • KOELH®AIR-SEAT
 • Inklusiv armlæn
 • Aluminium stel
 • Rygvip, sæde højde, sæde dybde, sæde tilt

Kohl Anteo Alu 5900 kontorstol tube m. armlæn Kohl Anteo Alu 5900 kontorstol tube m. armlæn

Information

Gode Trustpilot anmeldelser  4,8 / 5 

Hos Prostole yder vi altid en god service, vi har gode anmeldelser på Trustpilot.

Showroom eller prøvestol til erhverv 
Prøv kontorstolen fuldt ud i 14 dage ude i jeres virksomhed eller kom forbi vores showroom.

Hjælp eller rådgivning?
Vi giver dig med glæde personlig og professionel hjælp. Kontakt os på 71 74 10 14, eller på email info@prostole.dk. Du kan også læse vores blog.

Producent

Kohl

Polstring

blå Tansanit 9120, sort Kosmos 9500

Sædehøjde

51-64 cm

Materiale

Stof

Ergonomi i sædet

KOEHL®AIR-SEAT

Tilbehør inklusiv

Tilkøbsprodukter

Nakkestøtte

Garanti

Ryglænshøjde

60 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

43-48 cm

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Sædedybde justering

Model

Anteo alu

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er endnu en tysk kontormøbelproducent af kontorstole og konferencestole. I danmark er vi meget glade for tyske kontorstole, Dauphin og Intersthul er andre tyske virksomheder på det danske marked. Kohl har samme kvalitet og høje ergonomi som vi kender det fra tyske kontormøbel producenter. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, dette er hjørnestenet i deres stole. Kontorstol med Kohl AIR SEAT i sædet Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da de har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award. Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver. Anteo Alu kontorstol i læder med Anteo Alu mødestol i læder.

Ergonomiske læderstole

Kohl har uden tvivl nogle af markedets mest ergonomiske læder kontorstole. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.

1 anmeldelse af Kohl Anteo Alu 5900 kontorstol tube m. armlæn

 1. Anser Mahmood Ashraf (verificeret ejer)

  Super funktionalitet, super robust og god kvalitet.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg prostole.dk

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)