Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Kohl Tempeo Fresh Basic kontorstol, sort stel

6.250,00 KR. inkl. moms

 • Designer stol
 • Åndbar ryg
 • Mange justeringeringsfunktioner

Ny kontorstol lanceret år 2022

Justus Kolberg er bag designet af Tempeo, han har skabt en åndbar ryg. Som betyder at din ryg kan ånde hvorved du bliver mindre svedig og undgår lugtende tøj. Dette er især en god egenskab da man sidder mange timer på stolen. Stolen er polsteret med ekstra behagelig stof. Justus Kolberg er kendt inden for denne verden og har flere projekter bag sig. Han har et godt branchekendskab og et oplagt valg til at harmonere ergonomi og design. Dette er basic versionen hvilket betyder at Kohl Air Seat ikke følger med.

Mange justeringsfunktioner

Kontorstolen har lændestøtte justering, ryghøjde justering, vægt justering, negativ sædetilt 5 grader, sædedybde justering, rygvip og sædehøjde justering. Dens KBS lændestøtte er integreret i ryggen, som kan justeres i højden via en drejeskive. Introvideo til Tempeo .

 • Støt dine lårn med sædedybjdejustering, skub sædet ud indtil de dækker dine lår med et lille mellemrum, for ikke at stoppe blodårerne i underlåret.
 • Dæk din ryg ved at justere på ryghøjden, således at dine skuldrer dækkes.
 • Drej KBS skiven indtil du får støtte ved din rygs krumning.

 

montering af stol +
0,00 KR.
Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
 • Tilvalg pris: 0,00 KR.
 • Total: 0,00 KR.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

En designer kontorstol. Omdrejningspunktet i denne stol er det ekstra polstret behagelige stof og åndbarheden. Hvilken er gjort muligt via air-flow mellem stoffet og ryggen. Dens sædevip er god tysk håndværk med god vinkel bagud og foran. En stol som i vil elske på kontoret. Ergonomien er i top med dens mange justeringsfunktioner og gode sædevip.

Kohl forsker i ergonomi og anatomi. Den tyske producent lever af at levere de bedste kontorstole og mødestole. Reulstatet er Tempeo som er deres seneste lancering.

 • KBS integreret lændestøtte
 • Åndbar og ergonomisk ryg
 • Rygvip, sæde højde, sæde dybde, ryghøjde, sædetilt

Design: Justus Kolberg

Kohl Tempeo Fresh Basic kontorstol, sort stel

Information

Gode Trustpilot anmeldelser  4,8 / 5 

Hos Prostole yder vi altid en god service, vi har gode anmeldelser på Trustpilot. 

Showroom eller prøvestol til erhverv 
Prøv kontorstolen fuldt ud i 14 dage ude i jeres virksomhed eller kom forbi vores showroom. 

Hjælp eller rådgivning?
Vi giver dig med glæde personlig og professionel hjælp. Kontakt os på 71 74 10 14, eller på email info@prostole.dk. Du kan også læse vores blog.

Produktinfo

Mærke

Kohl

Polstring

Rhythm 66138 blå, RYTHM 60999 sort

Materiale

Stof

Tilkøbsprodukter

Armlæn, Nakkestøtte

Garanti

Ryglænshøjde

53-62 cm

Designer

Justus Kolberg

Ergonomi i sædet

Ingen

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Ryghøjde justering, Sædedybde justering

Model

Tempeo

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er endnu en tysk kontormøbelproducent af kontorstole og konferencestole. I danmark er vi meget glade for tyske kontorstole, Dauphin og Intersthul er andre tyske virksomheder på det danske marked. Kohl har samme kvalitet og høje ergonomi som vi kender det fra tyske kontormøbel producenter. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, dette er hjørnestenet i deres stole. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da de har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award. Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver.

Ergonomiske læderstole

Kohl har uden tvivl nogle af markedets mest ergonomiske læder kontorstole. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Kohl Tempeo Fresh Basic kontorstol, sort stel”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg prostole.dk

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)