Header
14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole
Kontorstole specislister
OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole
KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE
Tilbud

Rovo R16 mesh kontorstol 3030 EB, stofsæde

6.125,00 KR. inkl. moms

Rovo R16 EB er en yderst ergonomisk mesh kontorstol. Den har ergobalance som giver dig god ergonomi. Sædet er bevægeligt 360 grader som på et kugleled. Det giver en aktiv arbejdsdag, hvor stolen følger din bevægelse. Se Introvideo Kontorstolen kan justeres i sædehøjde, sædetilt, ryghøjde, sædedybde, lændestøtte, hårdhed af rygvip og rygvip.

In stock

Leveringstid 4 uger

montering af stol +
0,00 KR.
Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
Sort alu fodkryds +
Sølv alu fodkryds +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.

Beskrivelse

Rovo R16 mesh kontorstol 3030 EB, stofsæde fås i standardudførelse med sort plastik fodkryds. Ved bestilling skriv i besked feltet hvilken farve stolen ønskes i. Meshryg og stofsæde.

  • Rygvip, Ryghøjde, hårdhed af Vip
  • Ergobalance Next
  • Sædedybde, sædetilt

Rovo R16 mesh kontorstol 3030 EB, stofsæde

Information

Gode Trustpilot anmeldelser  4,8 / 5 

Hos Prostole yder vi altid en god service, vi har gode anmeldelser på Trustpilot. 

Showroom eller prøvestol til erhverv 
Prøv kontorstolen fuldt ud i 14 dage ude i jeres virksomhed eller kom forbi vores showroom. 

Hjælp eller rådgivning?
Vi giver dig med glæde personlig og professionel hjælp. Kontakt os på 71 74 10 14, eller på email info@prostole.dk. Du kan også læse vores blog.

Brand

ROVO kontorstole og konferencestole

ROVO med Ergobalance

Her på ROVO i Schwarzwald har vi opretholdt en mellemstor tradition inden for udvikling af ergonomisk optimerede kontormøbler, kontorstole, konferencestol, loungestole, mødestole siden 1964. Med den konsekvens og innovation, der er typisk for denne region, har vi etableret os som en førende virksomhed på markedet i kontorstole. Kendte ergonomer og arbejdslæger er inspirationen til vores designudvikling med det resultat, at kontorstole fra ROVO tilskynder til dynamisk siddning. På grund af vores høje krav til ergonomi og ydeevne opfyldes arbejdsmedicinske krav i særlig høj grad. BUGGY børne- og ungdomsstol, der vokser med barnet, den første selvbærende plastikbase, glidende siddepladser, AIR PLUS lændestøtte er nogle af milepæle i vores produktudvikling til moderne kontorstole siddekoncepter. Med den nyeste innovation inden for dynamisk siddende, ERGO BALANCE-teknologien,Vi holder dig aktiv - især når du sidder i din kontorstol!ROVO Solo stool kontorstol uden ryglænTillid til ens egne styrker er typisk for vores mellemstore virksomhedskultur. Derfor flytter og styrer vi hos ROVO hele fremstillingsprocessen internt. Især udviklings- og konstruktionsafdelingens uafhængighed er grundlaget for vores innovative siddekoncepter, kontorstole, konference stole, mødestole og loungestole. Kontorstolene optimeres løbende i den interne prototypekonstruktion og i ROVO testcenter. Produktion internt gør det muligt at kontrollere og garantere produktkvaliteten pålideligt i hver fase. Hvad får vores kunder ud af det? Ergonomisk optimerede stoleprogrammer med et højt anvendelsesniveau til individuelle behov med pålidelig kvalitet og leveringsbetingelser.Hvad der længe har været en selvfølge for bilsædet, implementeres nu også i kontorstolen med ROVO: det termofysiologisk optimerede klimasæde ! ROVO udviklede denne siddeteknologi sammen med Hohenstein Institute over en to-årig udviklingsperiode. Resultatet er kontorstole med optimeret varme- og fugtighedsstyring for påviseligt øget trivsel på arbejdspladsen og forbedret ydeevne.Ved at koordinere sædets materiale og design opnår vi en ventilationseffekt mellem krop og sæde og dermed den bedst mulige siddekomfort på kontorstolen.Varme og fugt ledes i stigende grad væk fra kroppen ved hjælp af specielle kombinationer af materialer, stof, fleece, sæde skum og polstring. Med det første certificerede klimasæde i de eksisterende ROVO XP kontorstole- og ROVO R12 kontorstol- produktlinjer tilbyder ROVO endnu et unikt salgsargument på markedet.

Økologisk bæredygtig

ROVO kontorstole, konferencestole, mødestole, loungestole er designet, så både produktion og bortskaffelse optimeres på en miljøvenlig måde. Den seneste ROVO R12 stolserie er for eksempel næsten 100% genanvendelig og lavet af ikke-giftige materialer. Ca. 70% genbrugsmateriale anvendes til produktion. Den sorterede demontering uden specialværktøj er mulig på kort tid.Det bedste bidrag til miljøbeskyttelse ligger dog i holdbarheden af ​​vores stole. Hos ROVO kan mere end 80% af produktionsaffaldet genbruges - og det med et meget højt niveau af lodret integration. Alle polyurethankomponenter er opskummet CFC-fri. I selve produktionsprocessen lægges der vægt på at spare ressourcer. For eksempel genvindes produktionsvandet fuldstændigt, og CO2-udledningen reduceres kontinuerligt gennem energibesparende teknologi. Produktemballage er 100% genanvendelig.Til kontorstole modellerne R12, XP og XT har ROVO udviklet en ny teknologi med unikke produktfordele: Dette trendsættende stolekoncept bestående af en synkron mekanisme plus ERGO BALANCE 3D-teknologi sætter nye standarder indenfor kontorstole. Den innovative, patenterede 3D-teknologi tilskynder til en naturlig, sundere kropsholdning med ny bevægelsesfrihed. Det holder kroppen aktiv.Den særlige funktion: I ERGO BALANCE PLUS- versionen kan denne teknologi endda justeres til den respektive kropsvægt og er stort set låsbar.Svarende til en balancetop aktiverer ERGO BALANCE-teknologien mikrobevægelserne i musklerne og fremkalder samtidig spontane ændringer i kropsholdning. Dette svarer til det naturlige spil bevægelsesanimation og bevægelsesfrihed med alle de positive effekter: ensidig stress på mellemvertebrale diske forhindres.Rygmusklerne aktiveres automatisk, og den vigtige fugtighedsgivende effekt mellem de intervertebrale skiver stimuleres. Motion forbedrer også blodcirkulationen og iltforsyningen. Dette forfrisker krop og sind under kontorarbejde og er også virkelig sjovt.

Specifications

Mærke

Rovo

Materiale

Mesh, Stof

Sædehøjde

42-54 cm

Ryglænshøjde

600-650 mm

Sædedybde

350-430 mm

Sædebredde

480 mm

Ergonomi

Ergobalance

Tilkøbsprodukter

Armlæn, Nakkestøtte

Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rovo R16 mesh kontorstol 3030 EB, stofsæde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Login

Create an account

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

SHOPPING BAG 0

Added to wishlist!