Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

Rovo Xp ergonomisk kontorstol EB comfort

9.625,00 KR. inkl. moms

 • Med Ergobalance
 • Komfortabel Fjeder sæde
 • Air plus lændestøtte

Med ERGOBLANCE fra Rovo gør man op med det traditionelle fastlåste sæde, ved at det er bevægeligt 360 grader. Du er således ikke begrænset til kun at bevæge dig frem og tilbage, men kan også bevæge dig til siderne. Stolen er også udstyret med et fjeder sæde, som giver god ergonomi.

Leveringstid 4 uger

Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
 • Tilvalg pris: 0,00 KR.
 • Total: 0,00 KR.

Sid sundere med Ergobalance

Ergobalance giver mulighed for flere varierede og sunde sidestillinger som reducere risiko for skader. Ved at stolen følger dine bevægelser stresser du kroppen mindre og har en mindre tendens til at sidde fastlåst i den samme siddestilling. At sidde fastlåst i den samme siddestilling selv over ikke så lange perioder, er en af de hyppigste årsager til skader. Du kan tilpasse bevægelsen til din smag, ved at du kan justere følsomheden på bevægelsen. Man kan også slå slå den fra og til. Når den slås fra har man en sædevip bevægelse som i normale kontorstole.

Tilpas stolen til din krop

XP ergonomisk kontorstol EB comfort modellen har alle de justeringsfunktioner du skal bruge for at aflaste ryg og nakke. De mange justeringsfunktioner gør at den passer de fleste personer. Ryggen er på 61 med mulighed for at øge den med 7 cm. Sædet kan gøres større med 7 cm. Justere ryggen til at nå din nakke og skub sædet ud til at det dækker dine ben  for at opnå mest mulighed aflast.

Fjeder i sædet, sid behageligt

Der er fjedre i sædet som betyder at man sidder behageligt, især med det antal timer kontoransatte sidder dagligt, er det en detalje som er værd at prioritere.  Alle disse funktioner gør stolen til et af de mest ergonomiske kontorstole på markedet. Som standard fås den med Alu fodkryds.

Rovo Xp ergonomisk kontorstol EB comfort

Rovo er fra Tyskland, deres snævre fokus betyder at de kan levere kvalitets stole til dig.

Fås i standardudførelse med aluminium fodkryds. Ved bestilling skriv i besked feltet hvilken farve stolen ønskes i. Nakkestøtte kan ikke eftermonteres.

 • Rygvip, Ryghøjde, hårdhed af Vip
 • Ergobalance Next
 • Sædedybde, sædetilt
 • luftpude lændestøtte
 • Behageligt sæde med fjeder.
 • Godt tysk hånværk

Rovo Xp ergonomisk kontorstol EB comfort

RYGLÆNSHØJDE: 61-68 cm

SÆDEBREDDE: 47 cm

SÆDEDYBDE: 42-47 cm

Brand

Rovo

Materiale

Stof

Sædehøjde

42-54 cm

Tilkøbsprodukter

Armlæn, Nakkestøtte

Garanti

Ergonomi i sædet

Ergobalance, Fjeder sæde

Ryglænshøjde

61-68 cm

Sædebredde

47 cm

Sædedybde

42-47 cm

Tilpasningsmuligheder

Lændestøtte justering, Ryghøjde justering, Sædedybde justering

Model

Xp

Stol

Ekstra ergonomisk stol

Brand

ROVO kontorstole og konferencestole

Mere bevægelighed med Ergobalance

Rovo fra Tyskland producere kontorstole og konferencestole. Hjørnestenen hos Rovo er Ergobalance, som er helt innovativt og ikke særligt udbredet på markedet.Ergobalance er et bevægeligt sæde, som at sidde på et kugleleje, hvor man kan bevæge sig til alle siderne. Dette giver dig mere frihed modsat en almindelig kontorstol. Udover det får man god komfort, flere af deres modeller har fjeder i sædet. Generelt får man mange justeringsfunktioner som betyder at deres udvalg passer til de fleste ansatte på kontoret.Deres kontorstole uden ryglæn Rovo Solo Stool og Rovo Surf er helt unikke. Modsat andre sadel stole som har et fast sæde, så vinkler sædet med din bevægelse takket være Ergobalance. Dette betyder at du aflaster kroppen mere når du i løbet af dagen arbejder i forskellige stillinger. Dette er særligt gavnligt ved klinisk arbejde, tandlæger samt sygeplejeser som bevæger sig meget mens de arbejder.

Rovo Sumo en populær kontorstol til overvægtige

En af Rovos gode produkter er Rovo Sumo. Dette er en kontorstol de har udviklet til overvægtige. Et meget populært valg, da den er solid og robust samt ekstra bred i ryggen og sædet. Ekstra centimeter betyder meget for store personer, da de således ikke sidder fastklæmt og sidder mere behageligt.

Gode læderstole

Rovo producere nogle gode ergonomiske læder kontorstole. Deres flagskib model Rovo XP kan fås i en læder udgave og til overkommelig pris. Således får man den samme ergonomi som man kender det fra stof stolene.ROVO xz 7020 A chef kontorstol m. armlæn

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Rovo Xp ergonomisk kontorstol EB comfort”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Indkøbs kurv 0
Added to wishlist!