Header

Dansk virksomhed – støt lokalt

GRATIS LEVERING PÅ ALLE ORDRE

14 DAGES FULD RETURRET PÅ Alle kontorstole

14 DAGES FULD RETURRET PÅ ALT

Kontorstole specislister

specialister i kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI på kontorstole

OP TIL 10 ÅRS GARANTI

KONTORSTOLE TIL PROFESSIONELLE

TIL ERHVERV OG PRIVATE

KOHL ANTEO 5000 basic høj kontorstol meshryg, sort stofsæde

4.750,00 KR. inkl. moms

Denne ergonomiske kontorstol i mesh har sædevip og KBS lændestøtte, som kan justeres i højden. Af justeringsmuligheder får man sædedybdejustering, vægtregulering, rygvip, sædehøjdejustering og negativ sædetilt på 4 grader. Sædet og ryggen bevæger sig sykront. Anteo 5500 høj kontorstol med mesh ryg kan vælges i rød eller sort mesh ryg 630 mm. Stofsædet er i sort farve.

Med sædedybdejustering kan du aflaste dine lår, skub sædet helt ud indtil der er et lille mellemrum mellem sædet og underlåret.

Undgå svedig tøj

Med de mange timer man sidder bag et skrivebord kan man godt blive svedig og fugtig. Her er mesh en fordel da ryggen kan ånde og modvirker disse gener.

Denne model har ikke Kohl Air Seat, her skal man en model højere op.

montering af stol +
0,00 KR.
Nakkestøtte +
Armlæn +
0,00 KR.
  • Tilvalg pris: 0,00 KR.
  • Total: 0,00 KR.
Varenummer (SKU): N/A Kategorier: ,

Beskrivelse

Anteo 5000 har en lang ryg på 630 mm og KBS lændestøtte. Alle Anteo 5000 stole kan fås i en variant for personer op til 150 kg. De mange justeringsfunktioner og bevægelsesfrihed giver dig en yderst ergonomisk stol til arbejdspladsen. Som minimere presset på din krop og risikoen for arbejdsrelateret gener.

 

Som standard medfølger bløde hjul, velegnet til hårde gulve.

  • KBS lændestøtte
  • Rygvip, sæde højde, sæde dybde, sædetilt
  • Ryghøjde 630 mm

KOHL ANTEO 5000 basic høj kontorstol meshryg, sort stofsæde

Information

Gode Trustpilot anmeldelser  4,8 / 5 

Hos Prostole yder vi altid en god service, vi har gode anmeldelser på Trustpilot. 

Showroom eller prøvestol til erhverv 
Prøv kontorstolen fuldt ud i 14 dage ude i jeres virksomhed eller kom forbi vores showroom. 

Hjælp eller rådgivning?
Vi giver dig med glæde personlig og professionel hjælp. Kontakt os på 71 74 10 14, eller på email info@prostole.dk. Du kan også læse vores blog.

Produktinfo

Mærke

Kohl

Vælg farve

rød Grenadine N 30, sort KOsmos N 50

Sædehøjde

51-64 cm

Ryglænshøjde

630 mm

Sædedybde

420-470 mm

Sædebredde

480 mm

Materiale

Mesh

Tilkøbsprodukter

Armlæn, Nakkestøtte

Garanti

Brand

KOHL kontorstole og konferencestole

Få Kohl Air Seat

Kohl er endnu en tysk kontormøbelproducent af kontorstole og konferencestole. I danmark er vi meget glade for tyske kontorstole, Dauphin og Intersthul er andre tyske virksomheder på det danske marked. Kohl har samme kvalitet og høje ergonomi som vi kender det fra tyske kontormøbel producenter. Varemærket hos Kohl er deres patenterede Kohl Air Seat, dette er hjørnestenet i deres stole. Det er et sæde som består af 2 luftpuder, disse stimulere til mikrobevælgeser i løbet af dagen. Hermed undgår man en stiv krop og bidrager til aflastning af kroppen. Basic versionerne fås ikke med Kohl Air Seat. Du kan tilpasse en Kohl kontorstol til din krop, da de har mange indstillingsmuligheder.

Gode konferencestole

Kohl har et stort udvalg af mødestole og konferencestole. Disse har vægt på både komfort og design. Salveo serien har et tykt sæde og et højt ryglæn, således at man sidder godt og behageligt til møderne. Calixo og Artiso er skabt i samarbejde med desginerne Angelika Seeschaaf og  Volker Reichert. Hvor Artiso har vundet Reddot Design Award. Mødestolene Anteo med alu ramme giver et ekstra flot udtryk til mødelokalet og kan fås i et have af forskellige textiler og farver.

Ergonomiske læderstole

Kohl har uden tvivl nogle af markedets mest ergonomiske læder kontorstole. Oftest er læder kontorstole desværre tykke puder som mere er en erstatning for sofaen. Dette er ikke tilfældet med Kohl, de producere stole velegnet til kontorarbejde. Man får mange justeringsfunktioner og komfort med fjeder eller deres unikke Kohl Air Seat. Et eksempel på dette er Salveo serien, som har mange justeringsfunktioner og fjeder i sædet. Velegnet til at bruge på kontoret.
Anmeldelser (0)

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “KOHL ANTEO 5000 basic høj kontorstol meshryg, sort stofsæde”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Søg prostole.dk

Login

Create an account

Dine personlige data vil blive anvendt til at understøtte din brugeroplevelse på webshoppen, til at administrere adgang til din konto, og til andre formål, som er beskrevet i vores Politik for personoplysninger.

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

INDKØBSKURV (0)